Zend developer nodig

Wij van system4 hebben de ideale kandidaten voor jouw zend opdracht. Onze developers zijn inzetbaar vanaf 65 euro per uur.

Zend framework: enterprise ready

Zend framework is een open source web applicatie framework. Het framework bestaat een collectie van PHP-pakketten. Het framework is gebaseerd op het MVC-model. De pakketten die binnen het framework zijn aangeboden zijn al meer dan 289 miljoen keer gedownload. Doordat er veel pakketten beschikbaar zijn, hoeft een developer niet alle componenten zelf te programmeren, dit werkt efficienter.

Het framework biedt goede beveiligingsopties, zo worden wachtwoorden encrypt met AES-256. Het framework biedt ook ondersteuning voor PHP 7.

Op korte termijn een interim Zend developer inhuren?

Laat dan een bericht achter of bel ons direct: 0413-319444

Jouw opdracht in goede handen

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied?

Voor Zend zijn er verschillende modules beschikbaar. Onze developers weten precies welke module het best bij jouw framework past. De developers van System4 zijn ook in staat om modules speciaal voor jou te creëren.

Toevoegen en creatie van modules

Maak je nu gebruik van een ander framework? Maar wil je graag overstappen naar het framework? Onze developers kunnen deze overgang voor je mogelijk maken.

Migratie

Wil je jouw Framework aanpassen, maar je hebt hier geen ervaring mee? Onze developers geven je graag advies. Onze developers beschikken over veel kennis en ervaring en zullen je daardoor het perfecte advies kunnen geven.

Zend advies geven