Workation

Workation

door | mrt 11, 2024 | Blog

Flexibel Werken en Leven: De System4 Manier

 

Bij System4 draait het allemaal om de perfecte mix van werk en plezier. We zetten ons volledig in om ons team alle vrijheid en flexibiliteit te geven die ze nodig hebben. Hierdoor kunnen ze niet alleen schitteren in hun werk, maar ook hun persoonlijke leven een flinke boost geven.

flexibiliteit in werktijden en locaties
Voor ons is het helder: flexibele werktijden en zelf kiezen waar je werkt is bij System4 heel normaal. Wij vinden het voor iedereen belangrijk om de ideale werk-privé balans te vinden, afgestemd op hun eigen levensstijl.

 

 

De Kracht van Workations
Neem nou Ilyes, die naar Malaga trok om in de zon op zijn best te presteren voor de opdrachtgever. Dit ging natuurlijk in goed overleg. Om hem optimaal te laten functioneren, regelden we een coworking space in Malaga, waar hij samen met andere developers kon werken. En dat werkte fantastisch.

Workations zijn echt iets bijzonders. Een nieuwe omgeving zorgt voor een frisse blik en nieuwe energie, wat je meteen merkt aan een flinke productiviteitsboost. De vrijheid om te werken waar je maar wilt, brengt een ongekende flexibiliteit met zich mee en is goud waard voor je werk-privé balans. Plus, inspirerende nieuwe plekken wakkeren je creativiteit aan en zorgen voor nieuwe inzichten, essentieel voor het succes van onze projecten en het stimuleren van innovatie in ons team.

Ilyes is niet de enige die het geluk had voor een klant vanuit het buitenland te kunnen werken; Roy heeft bijvoorbeeld drie maanden vanuit de VS gewerkt aan zijn project voor ASML.

 

 

Iets voor jou?
Bij System4 zijn, betekent groeien, werken voor geweldige klanten, en genieten van flexibiliteit. We bieden je niet alleen een plek waar je professioneel vooruit kunt, maar ook een omgeving waar werk en privé perfect in elkaar overlopen. Kies voor System4, waar elke dag inspiratie en vernieuwing brengt en waar we altijd streven naar het vervullen van de wensen van onze gewaardeerde klanten.