WordPress developer nodig

De fullstack developers van System4 hebben uitgebreide kennis van PHP en MySQL. Dit zijn de belangrijkste technieken waarmee WordPress is gebouwd. Omdat zij alle ins en outs van het CMS kennen, kun je ook voor maatwerk oplossingen voor WordPress bij hen terecht. Ze werken snel en doelgericht. Is er al een development team aanwezig dan integreren ze eenvoudig in bestaande SCRUM teams. Op basis van hun ervaring en kennis geven ze desgewenst advies. We zijn dan ook meer dan een standaard webbureau. 

De developers van System4 hebben ruime ervaring met het bouwen van websites. Samen met de collega’s van Creative Studio ontwikkelen zij diverse online toepassingen. Van eenvoudige onepagers tot uitgebreide WooCommerce webshops met duizenden producten. 

Onze developers verzorgen voor opdrachtgevers persoonlijk kennissessies. De developers van System4 helpen je op weg met de techniek en zorgen ervoor dat je alle ins en outs van jouw installatie kent.

WordPress Developers voor jouw (tijdelijke) project

Bij System4 hebben we de programmeurs in dienst die jij nodig hebt voor jouw project. Wil je onze webdevelopers inhuren? Informeer naar onze scherpe all-in tarieven. Deze tarieven zijn vergelijkbaar met het inhuren van een freelance developer. Ook werken wij met flexibele contracten. Op die manier beschik je snel en gemakkelijk over een ervaren ontwikkelaar. Net zo lang als jouw organisatie deze nodig heeft.

Vraag een PHP expert aan en we stellen direct een van onze developers aan je voor. Uiteraard houden we daarbij rekening met de behoeften van jouw organisatie of project wat betreft locatie en technische vaardigheden.

Op korte termijn een interim WordPress developer inhuren?

Laat dan een bericht achter of bel ons direct: 0413-319444

Hoe werkt het inhuren van een javascript ontwikkelaar?

de vier kernwaarden van system4

Freelance frontend developers. Exclusief voor jouw opdracht. Alsof ze bij jou in dienst zijn.

Toegeweid

Zonder zorgen over belastingen, reiskosten, loonstroken en ziekteverzuim aan de slag.

Scherpe tarieven

Voor een kortdurende opdracht of langlopende development projecten. Zolang jij het nodig hebt. 

Flexibele contracten

Wij werken met eigen medewerkers. Zo blijft hun kennis ook na afronding voor jou beschikbaar.

Betrokken

Zoeken

Jij zoekt een developer

Hand schudden

Maak kennis

Flexibel

Flexibel contract

Aan de slag

Aan de slag

Wat is WordPress

Sinds de eerste versie van WordPress in 2003 heeft de websoftware een stormachtige groei doorgemaakt. De eenvoudige interface en de steeds uitgebreidere mogelijkheden zijn hier verklaring voor. Van alle websites was in 2019 meer dan 35% powered by WordPress. Van alle sites met een CMS (content management systeem) draait zelfs meer dan 60% op WordPress.

Een nadeel van de populariteit van WordPress is dat het daardoor ook een geliefd doelwit is voor hackers en DDOS aanvallen. Belangrijk is het dus om je WordPress installatie en de bijbehorende plugins up-to-date te houden. Via Creative Studio is het overigens mogelijk om een voordelig abonnement op de updateservice voor WordPress te nemen. Dit neemt je alle zorgen uit handen.

Gebruiksvriendelijke webshop met woocommerce

Een van de meest gebruikte plugins is WooCommerce. Met deze uitbreiding is het opzetten van een eigen webshop kinderspel. Net zoals WordPress zelf is het gebruik van de basisversie van deze e-commerce plugin gratis. Verschillende betalingsmogelijkheden zijn gemakkelijk te integreren. Ook voor de verzending van je producten zijn handige plugins beschikbaar.

Zoekmachine optimalisatie met wordpress

Door de manier waarop WordPress is opgebouwd, wordt je website al snel goed gevonden door Google en andere zoekmachines. Wil je de SEO (search engine optimalisation) van je website nog verder verbeteren zijn de plugins van Yoast of SEOPress aan te raden. Deze uitbreidingen van de standaard WordPress installatie geven diverse opties om je content te verbeteren en goed vindbaar te maken in Google. Voor de klanten van ons webbureau maken we hier dan ook dankbaar gebruik van.

WordPress: geschikt voor iedereen

Of je nu een persoonlijke blog wil bijhouden of online producten wil verkopen; voor (bijna) iedere toepassing is een website met WordPress een geschikte oplossing. Zo is de officiële website van Zweden met WordPress gemaakt. Net als bijvoorbeeld Sony Music en de website van het Witte Huis