What happens in Amsterdam…

door | jan 28, 2020 | Blog

In het kerstpakket zat alleen een kaart waarop stond Save the date en Amsterdam. Na een paar weken nieuwsgierigheid bedwingen, werd het wachten afgelopen weekend beloond en konden de medewerkers van System4 dit kerstcadeau dan eindelijk verzilveren. In de loop van vrijdagmiddag stroomde de hotellobby van het hotel in Amsterdam langzaam vol met de developers van System4. Sommigen hadden een middagje vrij genomen. Anderen kwamen rechtstreeks van kantoor in Veghel of van hun opdrachtgever ergens in het land.

Hamburgers & bier

De avond begon goed met hamburgers en bier. Vervolgens nam een deel van de groep een Uber om de stad onveilig te maken. Van wat volgde, hebben we helaas weinig details onthouden.

Positief was in ieder geval dat de volgende ochtend bleek dat iedereen het hotel weer terug had gevonden. Zaterdagochtend en -middag was er een vrij programma, zodat iedereen op zijn gemak de stad kon verkennen.

“Alle gadgets werden uitgetest.”

Winkelen en de Wallen


In de stad waren een paar winkels favoriet. Uiteraard de Lego winkel maar ook een winkel met allerlei gadgets deed het goed onder de developers. Hier werd alles tot in detail getest.

Daarna volgde een rondleiding door de stad vanaf het Damrak via de Wallen naar de Zeedijk. Extra leuk door de informatie en wetenswaardigheden van de gids van Special Tours.

Diner bij Louie Louie


Zaterdagavond hebben we met de hele groep gegeten bij Louie Louie. Een absolute aanrader want zo’n beetje ieder gerecht op de kaart vond zijn weg naar onze tafel. Het allerlekkerst waren de crispy zalmbites, spareribs, cerviche van dorade, wraps met gemarineerde gamba’s… Eigenlijk alles dus. Met een goed gevulde maag liepen we richting de stad waar de avond vervolgd werd met een bezoekje aan De heren van Aemstel. Voor wat daarna gebeurde geldt: what happens in Amsterdam, stays in Amsterdam.

Lekke band? Geen probleem


Op de terugweg was er nog een lekke band. Natuurlijk kun je dan de leasemaatschappij bellen en op de vluchtstrook afwachten. Gelukkig hebben onze developers een echte hands on mentaliteit en draaien ze ook voor het verwisselen van een autoband hun handen niet om.

Heb jij ook die hands on mentaliteit? Dan pas jij perfect in ons team! Bekijk dan onze vacatures en misschien ga je de volgende keer wel mee op ons jaarlijks uitje. En naar Cloudfest. Of Tokyo, Porto, Las Vegas…