PHP Developer

Vast of Freelance

Weet jij de weg aan de achterkant van high performance websites? Leer jij jezelf moeiteloos nieuwe technieken aan en wil je werken aan grote projecten voor bekende merken, zoals AT5, Radio Veronica, Jumbo of Vakantieveilingen.nl? Reageer dan op onze vacature voor PHP Developer. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw programmeer talent.

System4 zoekt de meest uiteenlopende en uitdagendste projecten voor je uit. Bij ons op kantoor of op locatie bij de klant ga je aan de slag. Zo krijg je de kans om jezelf breed te ontwikkelen bij verschillende klanten. Bij System4 ga je op die manier veelzijdig aan het werk. Wij geven de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij, jouw nieuwe collega’s, helpen je graag bij het bereiken van jouw potentieel.

Over Ons

System4 is een snelgroeiend team van developers die inzetbaar zijn voor projecten en opdrachten. Een ambitieuze, jonge en gemotiveerde organisatie die (web)applicaties en websites ontwikkelt voor de leukste en uitdagendste opdrachtgevers. We zijn een informele groep developers die het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar ondersteunen als het nodig is. Ons hoofdkantoor staat in het Brabantse Veghel, maar we zijn in heel Nederland actief.

We noemen onszelf echte vakidioten, want we zijn gek op ons vak. Het liefst zijn we de hele dag aan het programmeren en helpen we elkaar, zodat we samen beter worden. Wil jij dat ook?

“Breed georiënteerd, maar in de backend voel jij je echt thuis.”

Dit bieden we:

 • Een veelzijdige functie als PHP Developer bij een organisatie die werkt voor interesseante klanten
 • Veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng
 • De kans om jezelf te ontwikkelen door kennis uit te wisselen met collega developers en door aan innoverende projecten te werken
 • Aan de slag in een prettige werksfeer
 • Veel gezellige activiteiten met collega’s, zoals barbecues, hackathons, jaarlijks bezoek aan de World Hosting Days en buitenlandse reizen (bijvoorbeeld naar Las Vegas!)
 • Een aantrekkelijk salaris dat altijd op tijd binnen is

Dit heb je in huis:

 • Je hebt diepgaande kennis van PHP, JavaScript, HTML/CSS en MySQL
 • Breed georiënteerd in verschillende frameworks, zoals bijvoorbeeld Phalcon, Symfony of Yii
 • Ervaring met WordPress en/of Magento is een pre
 • Verstand van Node.js, AngularJS, ReactJS of Vue.JS is een pre
 • Ervaring met het ontwikkelen van complexe websites en (web)applicaties
 • Een flexibele instelling die om kan gaan met afwisselend werk
 • Je hebt van jouw hobby je werk gemaakt en geniet ervan om met jouw vakgenoten te brainstormen
System4 goes Las Vegas

Ben jij een teamspeler met goede communicatieve skills? Jij bent op zoek naar mogelijkheden om jouw kwaliteiten in te zetten en verder te groeien als PHP developer. Klopt dat? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur een e-mail naar info@system4.nl en we nodigen je graag uit voor een kopje koffie. System4 leert je graag kennen.

We zijn gek op taarten en Bossche bollen, jij ook? We hopen er nog veel te ontvangen van onze klanten. Bekijk onze ‘taartenpagina’ met taarten van onze (ex-)collega’s, stagiairs en klanten. Is de volgende taart ter ere van jou?

System4 is altijd op zoek naar collega’s. Kom jij ons team versterken en werken voor de innovatiefste opdrachtgevers? Dan leren we je graag kennen.

✅ Aan de slag voor grote opdrachtevers
✅ Altijd bezig met de nieuwste technieken
✅ Ruimte voor eigen ontwikkeling
✅ Een hecht team met (maandelijkse) leuke uitjes
✅ Auto van de zaak

Vul het sollicitatieformulier in of bel ons, je bent altijd welkom voor een bossche bol!

Reageer direct op deze vacature!

 • Sleep bestanden hierheen of