JavaScript developer

Vast of Freelance

Wil jij werken aan de meest innoverende projecten van vooraanstaande bedrijven? We zijn op zoek naar een developer die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en van afwisselend werk houdt. Ben jij iemand die gepassioneerd wil meewerken aan front end projecten en een toegevoegde waarde wil en kan betekenen met jouw JavaScript expertise? Dan kun je bij System4 jouw kunsten laten zien.

Bij System4 werk je aan uiteenlopende projecten en opdrachten. Bij ons op kantoor of op locatie bij de klant. We zorgen voor een passend project die bij jou als persoon en developer past. Met jouw JavaScript kennis ga je graag aan de slag met innovatieve projecten en de nieuwste technieken. Loopt jouw project af, dan staat er direct weer een nieuw project voor een andere klant voor je klaar. Zo krijg je de kans om aan de technieken te werken waar jij goed in bent of waar je in wilt ontwikkelen. Wij, jouw nieuwe collega’s, helpen je graag met het verbeteren van jouw programmeer kunsten. En wij leren ook graag van jou!

Over Ons

System4 is een snelgroeiend team van developers die inzetbaar zijn voor projecten en opdrachten. Een ambitieuze, jonge en gemotiveerde groep developers die voor de leukste en uitdagendste opdrachtgevers meewerkt aan grootschalige en innovatieve projecten. We zijn een informele groep developers die het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar ondersteunen als het nodig is. Ons hoofdkantoor staat in het Brabantse Veghel, waar we graag samenkomen om ervaringen te bespreken, maar we zijn in heel Nederland actief.

We noemen onszelf echte vakidioten, want we zijn gek op ons vak. Het liefst zijn we de hele dag aan het programmeren en helpen we elkaar, zodat we samen beter worden. Wil jij dat ook?

“Met jouw JavaScript expertise ga je aan de slag met innovatieve projecten.”

Dit bieden we:

 • Een zelfstandige functie als JavaScript developer (40 uur per week)
 • Veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng
 • De kans om jezelf te ontwikkelen door aan uitdagende en innoverende projecten te werken
 • Aan de slag in een prettige werksfeer
 • Gezellige activiteiten met collega’s, zoals barbecues, gameavonden, het jaarlijkse bezoek aan de World Hosting Days en andere (internationale) uitstapjes
 • Een aantrekkelijk salaris dat altijd op tijd binnen is
 • Optioneel: persoonlijke ondersteuning, zodat we jou kunnen ontzorgen en jij je kunt focussen op wat je leuk vindt: programmeren

Dit heb je in huis:

 • Nieuwsgierig naar de nieuwste technieken
 • Jezelf willen ontwikkelen in jouw expertise en nieuwe dingen willen leren
 • Ruime kennis van JavaScript, HTML en CSS
 • Gewerkt met Bootstrap, Sass, Less en/of Material Design
 • Ervaring met JavaScript frameworks, zoals Angular, React, Vue en meer
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in front end development. Opleidingsniveau is niet belangrijk
 • Een flexibele instelling die om kan gaan met afwisselend werk en projecten
 • Je vindt het niet erg om wat verder te rijden
 • Je bent ontwikkelingsgericht en bent gedreven om steeds nieuwe dingen te leren
System4 goes Las Vegas

Je bent een flexibele en leergierige developer die graag elke dag bezig is met het maken van mooie applicaties. Jij leest elke dag de nieuwste ontwikkelingen op development gebied en deelt dit graag met jouw collega’s. Klopt dat? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een e-mail naar info@system4.nl en we nodigen je graag uit voor een kopje koffie. We leren je graag kennen.

Heb je vragen over de vacature of over System4? Neem dan contact op met Mariëlle Appeldoorn, 0413 319 444.

System4 is altijd op zoek naar collega’s. Kom jij ons team versterken en werken voor de innovatiefste opdrachtgevers? Dan leren we je graag kennen.

✅ Aan de slag voor grote opdrachtevers
✅ Altijd bezig met de nieuwste technieken
✅ Ruimte voor eigen ontwikkeling
✅ Een hecht team met (maandelijkse) leuke uitjes
✅ Auto van de zaak

Vul het sollicitatieformulier in of bel ons, je bent altijd welkom voor een bossche bol!

Jorn

 
“Als Front end Developer kom ik via System4 bij de mooiste en uitdagendste projecten terecht, waarbij ik mijn kennis en vaardigheden telkens weer op de proef kan stellen. Ik ben helemaal ontzorgd in het zoeken van opdrachten en ben altijd bezig met de nieuwste technieken. Zo kan ik me 100% focussen op datgene wat ik leuk vind: programmeren.”

Jorn, Front end Developer bij System4 sinds 2016

Reageer direct op deze vacature!

 • Sleep bestanden hierheen of