Front-end Developer

Vast of Freelance

Raak jij enthousiast van innovatieve technologieën als React en Angular js en wil je werken aan uitdagende projecten van vooraanstaande merken, zoals AT5, Radio Veronica, Jumbo of Vakantieveilingen.nl? Reageer dan op onze vacature voor Front end Developer. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw programmeer talent.

Bij System4 werk je aan uiteenlopende projecten en opdrachten. Bij ons op kantoor of op locatie bij de klant ga je aan de slag bij opdrachtgevers door heel Nederland. Zo krijg je de kans om jezelf breed te ontwikkelen bij verschillende klanten. Door de veelzijdigheid is het werken bij System4 altijd uitdagend en ontzettend boeiend! System4 heeft persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij, jouw nieuwe collega’s, helpen je graag bij het verbeteren van jouw programmeer kunsten.

Over Ons

System4 is een snelgroeiend team van developers die inzetbaar zijn voor projecten en opdrachten. Een ambitieuze, jonge en gemotiveerde organisatie die (web)applicaties en websites ontwikkelt voor de leukste en uitdagendste opdrachtgevers. We zijn een informele groep developers die het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar ondersteunen als het nodig is. Ons hoofdkantoor staat in het Brabantse Veghel, maar we zijn in heel Nederland actief.

We noemen onszelf echte vakidioten, want we zijn gek op ons vak. Het liefst zijn we de hele dag aan het programmeren en helpen we elkaar, zodat we samen beter worden. Wil jij dat ook?

“Innovatieve en uitdagende opdrachten door heel Nederland.”

Dit bieden we:

 • Een zelfstandige functie als Front end Developer (40 uur per week)
 • Veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng
 • De kans om jezelf te ontwikkelen door aan uitdagende en innoverende projecten te werken
 • Aan de slag in een prettige werksfeer
 • Gezellige activiteiten met collega’s, zoals barbecues, gameavonden en het jaarlijkse bezoek aan de World Hosting Days
 • Een aantrekkelijk salaris dat altijd op tijd binnen is.

Dit heb je in huis:

 • Nieuwsgierig naar de nieuwste technieken
 • Ruime ervaring met Javascript Frameworks als Angular, React of Vue
 • Kennis van Bootstrap of Material Design
 • Eerder gewerkt met Rest API, Sass en Less
 • Photoshop of Illustrator is een pre
 • Je bent ook bekend met Scrum en MVC
 • Een flexibele instelling die om kan gaan met afwisselend werk
 • Je vindt het niet erg om wat verder te rijden.
 • Het belangrijkste is dat je jezelf graag verder wilt ontwikkelen
System4 goes Las Vegas

Je bent een gemotiveerde en gepassioneerde developer die zichzelf altijd wil verbeteren. Jij kijkt niet alleen naar de technische oplossing, maar houdt hierbij rekening met de wensen en behoeften van de klant. Klopt dat? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een e-mail naar info@system4.nl en we nodigen je graag uit voor een kopje koffie. We leren je graag kennen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Mariëlle Appeldoorn, 0413 319 444.

Wij zijn trouwens gek op taarten en Bossche bollen. Jij ook? We hopen er nog veel te mogen ontvangen van tevreden klanten. Bekijk onze ‘taartenpagina‘ met taarten van onze collega’s, stagiairs en klanten. Is de volgende taart ter ere van jou?

System4 is altijd op zoek naar collega’s. Kom jij ons team versterken en werken voor de innovatiefste opdrachtgevers? Dan leren we je graag kennen.

✅ Aan de slag voor grote opdrachtevers
✅ Altijd bezig met de nieuwste technieken
✅ Ruimte voor eigen ontwikkeling
✅ Een hecht team met (maandelijkse) leuke uitjes
✅ Auto van de zaak

Vul het sollicitatieformulier in of bel ons, je bent altijd welkom voor een bossche bol!

Jorn

 
“Als Front end Developer kom ik via System4 bij de mooiste en uitdagendste projecten terecht, waarbij ik mijn kennis en vaardigheden telkens weer op de proef kan stellen. Ik ben helemaal ontzorgd in het zoeken van opdrachten en ben altijd bezig met de nieuwste technieken. Zo kan ik me 100% focussen op datgene wat ik leuk vind: programmeren.”

Jorn, Front end Developer bij System4 sinds 2016

Reageer direct op deze vacature!

 • Sleep bestanden hierheen of