Werken bij System4

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures of maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Kantoor Vacatures

commercieel medewerker binnendienst

vanaf 32 uur per week        Veghel       08/10/2018

Kun jij overtuigende en doelgerichte teksten schrijven? Ben jij een echte held met (web)teksten en werk je graag mee aan de groei van System4? Wij zoeken een contentmarketeer die commerciële teksten kan schrijven, mee kan denken over marketing en de sales ondersteund in het bereiken van onze doelstellingen.

JavaScript developer

Front-end Vacatures

Front-end Developer

40 uur per week        Veghel       25/09/2018

Ben jij super creatief en kan je te gekke responsive websitedesigns maken voor onze klanten? Omdat System4 hard op weg is naar de top zijn we per direct op zoek naar een Front-end Developer. Doe jij met ons mee?

Front end developer

Angular Developer

32-40 uur per week        Veghel       01/10/2018

Ben jij een echte Angular expert? Is dat jouw favoriete Front end framework en kent Angular geen geheimen voor jou? Een front end developer met ruime werkervaring met Angular is welkom om op deze vacature te solliciteren. Bij System4 staat persoonlijke ontwikkeling en een passende opdracht voorop. Voor jou gaan we op zoek naar de uitdagende Angular opdracht.

Front end developer

Vue.js Developer

40 uur per week        Veghel       03/10/2018

Heb jij ervaring in het programmeren in het Vue.js framework? Heeft JavaScript geen geheimen voor jou en is Vue.js helemaal hét framework dat bij jou past? Bij System4 staat persoonlijke ontwikkeling en een passende opdracht voorop, wij vinden voor jou de opdracht waarin jij kunt laten zien wat je als Front end ontwikkelaar kan en wil bereiken. Wil jij altijd blijven ontwikkelen en groeien? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Front end developer

JavaScript Developer

vanaf 24 uur per week        Veghel       08/10/2018

Ben jij een ervaren JavaScript programmeur? Wil je werken voor toonaangevende opdrachtgevers in de innovatiefste projecten? System4 zoekt een JavaScript developer die flexibel is en uitdaging niet uit de weg gaat. Iemand die zich wil blijven ontwikkelen en graag zijn kunsten op het gebied van JavaScript wil laten zien. Wij zijn echte vakidioten, jij ook? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Front end developer

Back-end Vacatures

PHP Developer

40 uur per week        Veghel       18/09/2018

Wil jij van je hobby je werk maken als programmeur en heb je zin om aan te schuiven in ons team van vakidioten? Omdat System4 hard groeit, zijn we per direct op zoek naar een PHP Developer.

Front end developer

.Net Developer

40 uur per week        Veghel       01/10/2018

Ben jij niet bang om te werken met complexe software? Omdat System4 hard groeit, zijn we per direct op zoek naar een .NET Developer. Je gaat aan de slag met de Back-end, technische Front-end en mobiele applicaties.

.net developer

Symfony Developer

40 uur per week        Veghel       01/10/2018

Ben je op zoek naar een plek om je door te ontwikkelen en door te groeien? Ga als Symfony Developer aan de slag bij System4 en kom te werken aan de interessantste en nieuwste projecten voor grote merken. Je wordt ingezet op de opdrachten die bij jou passen en jou uitdagen. Ben je er klaar voor?

Symfony-developer

Mobile Vacatures

Mobile Developer

40 uur per week        Veghel       28/09/2018

System4 zoekt een mobile developer die gepassioneerd is in het ontwikkelen in native of hybrid apps. Jij vindt het leuk om alles omtrent mobile development in de gaten te houden en de nieuwste technieken toe te passen in het project. Wij zoeken voor jou de best passende opdracht in de techniek die je goed kan of wilt leren. Apple of Android, jij hebt een voorkeur of het maakt je niets uit. Wil jij apps ontwikkelen? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Flexibel werken

Wij werken o.a. voor


Jumbo
Skyradio
NHAT5
Radioveronica
Reisburodewit
Ticketcatcher
Baxshop
Kerstmarkten
Marielle Appeldoorn

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl