Werken bij System4

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures of maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

front-end Vacatures

Front-end Developer

32-40 uur per week        Veghel       09/09/2019

Ben jij super creatief en kan je te gekke responsive websitedesigns maken voor onze klanten? Omdat System4 hard op weg is naar de top zijn we per direct op zoek naar een Front-end Developer. Doe jij met ons mee?

Front end developer

Angular Developer

32-40 uur per week        Veghel       30/08/2019

Ben jij een echte Angular expert? Is dat jouw favoriete Front end framework en kent Angular geen geheimen voor jou? Een front end developer met ruime werkervaring met Angular is welkom om op deze vacature te solliciteren. Bij System4 staat persoonlijke ontwikkeling en een passende opdracht voorop. Voor jou gaan we op zoek naar de uitdagende Angular opdracht.

Front end developer

JavaScript Developer

32-40 uur per week        Veghel       23/09/2019

Ben jij een ervaren JavaScript programmeur? Wil je werken voor toonaangevende opdrachtgevers in de innovatiefste projecten? System4 zoekt een JavaScript developer die flexibel is en uitdaging niet uit de weg gaat. Iemand die zich wil blijven ontwikkelen en graag zijn kunsten op het gebied van JavaScript wil laten zien. Wij zijn echte vakidioten, jij ook? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Front end developer

Back-end Vacatures

Fullstack .NET en/of NodeJs Developer

32-40 uur per week        Veghel       30/09/2019

Wil jij direct aan de slag met een uitdagende opdracht? Ga dan aan de slag bij System4 als .NET en/of NodeJS developer. Je wordt ingezet op de projecten die bij jou passen en jou uitdagen. Zowel op bij ons op kantoor als voor onze diverse opdrachtgevers. Hou jij van afwisseling en wil je tegelijkertijd ook nieuwe technieken leren? 

.net developer

.Net Developer

32-40 uur per week        Veghel       10/09/2019

Ben jij niet bang om te werken met complexe software? Omdat System4 hard groeit, zijn we per direct op zoek naar een .NET Developer. Je gaat aan de slag met de back-end, technische front-end en mobiele applicaties.

.net developer

Mobile Vacatures

Mobile Developer

32-40 uur per week        Veghel       23/09/2019

System4 zoekt een mobile developer die gepassioneerd is in het ontwikkelen in native of hybrid apps. Jij vindt het leuk om alles omtrent mobile development in de gaten te houden en de nieuwste technieken toe te passen in het project. Wij zoeken voor jou de best passende opdracht in de techniek die je goed kan of wilt leren. Apple of Android, jij hebt een voorkeur of het maakt je niets uit. Wil jij apps ontwikkelen? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Flexibel werken

Wij werken o.a. voor


Jumbo
Skyradio
NHAT5
Radioveronica
Baxshop
Alliander
DHL
Plandatis
Tilburg Univerty
Cito
logo De Bijenkorf
Marielle Appeldoorn

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Marjoke Verboom,
Recruitmentmanager  

06-24655615
marjoke.verboom@system4.nl