Kom Werken bij System4

En ontwikkel jezelf door als developer

Jelle

“In twee jaar tijd heb ik voor verschillende interessante opdrachtgevers gewerkt. Bovendien heb ik de afgelopen 2 jaar 2 nieuwe talen mogen leren en toepassen.”

Jorn

“Er wordt rekening gehouden met mijn wensen bij het zoeken naar opdrachten. De balans tussen werk en mijn privé doet er echt toe.”

Roy

“Mijn studietegoed heb ik gebruikt om bij te leren. Daarnaast heb ik een meerdaags congres bezocht om verder te leren in mijn vakgebied.”

Wat bieden we onze developers?

We doen er alles aan om je het System4-gevoel te geven. We hebben aandacht voor jou, je werk èn je privé. Samen zorgen we ervoor dat alles in balans is en jij je ambities waar kunt maken.

System4 is een team van developers die beschikbaar zijn voor uiteenlopende projecten en opdrachten. Onze developers variëren van zeer getalenteerde ontwikkelaars tot doorgewinterde experts waaraan je jezelf kunt optrekken. Wij zorgen voor de juiste opdracht die op dat moment bij jou past. Je wordt ingezet op basis van de technieken die je al beheerst, maar ook op basis van de technieken die je graag wilt leren.

Team System4 tijdens zomer BBQ
Developers van System4 werken samen aan een oplossing

Echte vakidioten

We noemen onszelf echte vakidioten, want we zijn gek op ons vak. Het liefst zijn we de hele dag aan het programmeren en leren we elke dag iets nieuws. Zo worden we samen beter. We zetten jouw talent in op basis van de technieken die je al beheerst, maar ook op basis van de technieken die je graag wilt leren.

We organiseren regelmatig kennissessies in Uden met echt lekker eten. We staan niet stil en bewegen mee met de markt. Doe jij dat ook?

Wat er echt toe doet

Natuurlijk betalen we salaris. Maar je wilt meer. Zo hebben we bij System4 een ruime pensioenregeling voor je. Uiteraard krijg je een laptop van de zaak en kun je kiezen tussen een (elektrische) leaseauto, NS Businesscard of reiskostenvergoeding. 

Wat wij echt belangrijk vinden? Dat je samen met ons groeit. Als persoon en als developer. We bieden veel ruimte voor jouw creativiteit. En we luisteren graag naar je ideeën. Door middel van onze studieregeling heb je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

We vertellen je er graag meer over!

 

Over System4

Het team van System4 wordt gedreven door passie voor internet en de vele technieken. Het internet van nu is nog maar het topje van de ijsberg. Wij zijn vastberaden om het internet met de mooiste websites en webapplicaties te verrijken. We groeien en merken dat we daardoor steeds mooiere dingen kunnen maken. Wat voorheen onmogelijk was, is nu eenvoudig te bereiken. En dat zeggen we morgen ook over wat we vandaag willen maken. 

System4 is een klein en informeel bedrijf in Uden met hart voor haar medewerkers. Onze kernwaarden zijn: passie voor je vak, commitment, waardering, openheid en ontwikkeling. Bovenal hebben we plezier in ons werk. Herken jij je daarin? Dan pas jij perfect bij ons!

Volg ons

volg System4 op Linkedin
Volg de developers van System4 op Facebook
Volg de developers van System4 op Instagram

Uitgelichte projecten

 

Bij System4 werken we voor diverse opdrachtgevers. We zijn trots op onze developers en de innovatieve oplossingen die zij bedenken.

Verstrade: een innovatief handelsplatform

Verstrade: een innovatief handelsplatform

Voor Verstrade werken front-end, fullstack en mobile developers van System4 aan de ontwikkeling van hun webapplicatie en mobiele app.
Het resultaat: een van de meest innovatieve handelsplatformen op het gebied van foodcommerce.

E-commerce plugins voor DHL

E-commerce plugins voor DHL

Voor DHL worden verschillende plugins en verzendmodules voor webshops ontwikkeld. Voor onder andere Magento, WooCommerce en Shopify werken developers van System4 dagelijks aan nieuwe producten voor DHL.

Jumbo Supermarkten: overal online aanwezig

Jumbo Supermarkten: overal online aanwezig

Jumbo is één van de grootste supermarktketens van Nederland. Ook online is Jumbo alom aanwezig. Developers van System4 werkten aan de ontwikkeling van webshop en diverse campagnes rondom de Tour de France en Max Verstappen.

Interview met een van onze collega’s

Dat Kim uiteindelijk developer is geworden, is enigszins toevallig. “Ik wilde iets anders gaan doen en dacht zelf meer aan DTP”, vertelt Kim. “Maar een zwager zei dat ik dan beter webdevelopment kon gaan doen omdat daar meer werk in zou zijn.”

Kim Boender

Front-end Developer, System4.

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte
Mariëlle Appeldoorn - System4 - detachering van (web)developers

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413 319 444
info@system4.nl