Website Development

Alles voor jouw nieuwe website

Je hebt een verouderde website of een webshop die slecht presteert op Internet. Of misschien ben je net gestart met je eigen bedrijf en wil je een passende nieuwe website. Of je hebt al een goedlopende onderneming en bent zoek naar een webbouwer die voor jou een complexe maatwerkstructuur ontwerpt en bouwt of gewoon aanpassingen maakt aan uw huidige website.

Gelukkig heb je ons gevonden. Ons team van Front- en Back-end Developers, vormgevers en zoekmachinespecialisten staat graag voor jou klaar. Bij ons kun je rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als eindresultaat.

WordPress, Magento, CS-cart en overige Opensource

Steeds vaker is er vraag naar een Open Source CMS-pakket, zoals WordPress (voor websites), CS-cart of Magento (voor webshops). Een Open Source-pakket heeft zo zijn voordelen:

l

Goede kwaliteit

Omdat zo veel verschillende ontwikkelaars aan dit product (kunnen) sleutelen, is de kwaliteit heel snel heel hoog. Eventuele fouten zijn er snel uit en omdat zo veel mensen eraan werken is bovendien heel veel kennis beschikbaar.

Grote Community

Iedereen kan met nieuwe ideeën komen en daardoor gaat de innovatie van Open Source-software bijzonder snel. Inmiddels gebruiken veel mensen Open Source-software. Als deze gebruikers tegen problemen aanlopen, plaatsen zij hun bevindingen op fora waar ontwikkelaars oplossingen aandragen of ontwikkelen. Op deze manier breidt de software zich als een olievlek uit.

1

Vrijheid

Omdat elk professioneel internetbureau wel een of meerdere Open Source-specialisten in dienst heeft, kun je makkelijk met een Open Source-pakket van bureau overstappen. System4 is gespecialiseerd in WordPress en CS-cart en kan ook een bestaande website of webshop aanpassen of in onderhoud nemen.

Betere prijs

Doordat er al veel ontwikkeld is voor Open Source, hoeft voor sommige zaken het wiel niet opnieuw te worden uitgevonden en alleen maar te worden geïmplementeerd in plaats van te worden ontwikkeld. Dit scheelt flink in de kosten. Iedereen profiteert hier uiteraard van: van bedrijven tot stichtingen, verenigingen, scholen, de publieke sector en de overheid.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur ons een bericht en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Contact opnemen