Verhuistaart

18

MEI, 2017

Feest
Taart
System4

Bij System4 houden we wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. Vandaag: verhuistaart van PHIND.

Sinds kort is System4 verhuisd naar een nieuwe locatie. We zitten in een geweldig kantoorpand op de Doornhoek 3745b in Veghel. En dit maakt ons elke dag weer blij.

Wereld van verschil
Even ter vergelijking: onze vorige kantoorruimte telde slechts 85 vierkante meter en dit kantoor is ruim 300 vierkante meter! Echt een wereld van verschil dus. Door die extra ruimte is er meer rust gecreëerd, zodat we in alle comfort kunnen werken aan onze projecten.

De eerste taart
Vorige week werd er ineens aangebeld… Voor onze gloednieuwe deur stond op die donderdag een bezorger met taart ter gelegenheid van de verhuizing. Verrassing van PHIND, een netwerkorganisatie die zich richt op het bemiddelen van IT-professionals. Zij trakteerden om onze prettige samenwerking en de verhuizing van System4 te vieren.

Something old, something new
Ons team kreeg een lekkere slagroomtaart met verse aardbeien en chocola. Bij de traktatie zat een kaartje van PHIND om ons te feliciteren met het goede nieuws. We hebben er een gezellig feestje van gemaakt en met z’n allen genoten van de verhuistaart.

System4 zit dan wel in een nieuw pand, maar onze tradities houden we in ere. PHIND is de eerste die ons een taart schenkt op onze nieuwe locatie en dat verdient credits! Heel erg bedankt voor jullie donatie!

Had je nog niet meegekregen dat we verhuisd zijn? Shame on you! Gelukkig doen we bij System4 niet zo moeilijk. Maak het goed door meer te lezen in onze blog over de verhuizing. Deze vind je hier.

Doneer een taart

Wil je onze dag helemaal goed maken? Verras ons en doneer! Klik op de Doneer-button voor het adres van System4.

Taart doneren