Tiny Tale’s Taart

18

OKTOBER, 2016

Feest
Taart
System4

System4 houdt wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. Deze keer: geen Tiny Tale’s Bookshop, maar Tiny Tale’s Taart.

Tiny Tale’s Bookshop is een online boekenwinkel waar gepersonaliseerde kinderboeken verkocht worden. Deze kinderboeken hebben iets speciaals: de lezer bepaalt wat er gebeurt. Al die keuzes zorgen ervoor dat je uit één en hetzelfde boek meerdere verhalen kunt samenstellen die stuk voor stuk goed passen bij verschillende kinderen. Zelfs de illustraties veranderen mee. Hier lees je meer.

Onze samenwerking
Initiatiefnemer John Titaheluw koos voor System4 om de webshop van Tiny Tale’s Bookshop te bouwen. Het is een WordPress-site met een responsive custom thema geworden, zodat de webshop er op alle devices pixelperfect uitziet. Daarnaast heeft System4 ervoor gezorgd dat PDF’s worden gegenereerd, de klant een preview ziet en het document vervolgens naar de drukker gaat. De webshop is gemaakt met WooCommerce.

De Tiny Tale’s Taart
Tiny Tale’s Bookshop stuurde ons een lekkere slagroomtaart. Als bedankje voor de samenwerking en om te vieren dat de website in de testfase is gekomen. Het was geen ‘tiny’ taart zoals je misschien zou verwachten, maar een flinke lekkernij. We hebben ervan genoten.

John, bedankt!

Tiny Tale's Bookshop trakteer op taart
Tiny Tale's Bookshop trakteert op taart
Tiny Tale's Bookshop trakteert op taart
Lekker aan de Tiny Tale's Taart

Doneer een taart

Wil je onze dag helemaal goed maken? Verras ons en doneer! Klik op de Doneer-button voor het adres van System4.

Taart doneren