Teppanyaki

Teppanyaki

door | mrt 5, 2024 | Blog

Wat een topavond!

Afgelopen donderdag was weer zo’n dag dat je denkt: ‘Yep, ik zit goed hier!’ Ons team van IT-consultants, die meestal vanuit huis of bij klanten werken, kwamen samen voor een avondje uit. En niet zomaar een avondje uit – we hebben ons rond de teppanyaki tafel geschaard!

Bij System4 is het niet alleen tech en codes; we zijn één grote familie. Het is superbelangrijk voor ons om elkaar ook buiten het werk om te zien, te lachen en gewoon te genieten. En man, wat hebben we genoten – en hoe! Tussen het gekletter van de messen en de vlammen door, hebben we onze buikjes rond gegeten en onze lachspieren getraind.

Deze avonden zijn goud waard, vooral omdat we elkaar niet elke dag zien. Het herinnert ons eraan dat we niet alleen collega’s zijn, maar ook vrienden. Bij ons is het meer dan werk; het is een community, een plek waar je jezelf kunt zijn.

Denk je nu: ‘Daar wil ik bij horen’? Nou, waar wacht je nog op! Kom erbij en wie weet ben jij er de volgende keer bij voor de fun, het eten en, oh ja, die fantastische job natuurlijk! 😉

#System4Life #TeamFun #TeppanyakiTime #JoinUs