nieuwe voetbaltafel voor  developers bij jumbo

door | feb 11, 2019 | Blog

De programmeurs van System4 ontwikkelen het liefst mooie oplossingen voor complexe problemen. Zo werken we bijvoorbeeld voor Jumbo aan projecten die het online boodschappen doen gemakkelijker maken. We ontwikkelen producten waar je van op aan kunt. En als iets even niet helemaal lekker loopt, zorgen we ervoor dat het zo snel mogelijk weer up and running is. Voor System4 houdt het dan niet op bij programmeren; het geldt ook voor kapotte voetbaltafels.

System4

Work hard…

Op de afdeling waar de developers van Jumbo werken, stond een voetbaltafel. Er was één klein probleempje: het ding was kapot. Helaas was dat niet op te lossen met een paar regels code dus moesten we op zoek naar een andere oplossing. Voor de duidelijkheid: we zijn geen reparateurs van voetbaltafels en dergelijke. We zijn dan ook niet in de weer gegaan met tangen en schroevendraaiers. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er een splinternieuwe voetbaltafel kwam. Met het logo van System4 natuurlijk.

“we repareren géén voetbaltafels”

… play hard

 De nieuwe voetbaltafel was nauwelijks uit de verpakking of de programmeurs stonden al klaar voor een spelletje. Een nieuw speeltje is altijd aantrekkelijk. Dat hebben onze developers wel vaker. Want wat voor een voetbaltafel geldt, gaat ook op voor programmeren. Ook dan werken ze het liefst met de nieuwste versies van de software.

Ga jij de uitdaging aan?

Tussen het coderen door werken we tegenwoordig dus ook weer graag aan onze tafelvoetbalskills. En – al zeg ik het zelf – we hebben het spelletje aardig onder de knie. Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan op de voetbaltafel? En ga je tijdens je werk ook het liefst aan de slag met uitdagende projecten? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Of heb je een uitdaging voor ons? 

Heb je een moeilijk in te vullen opdracht op het gebied van webdevelopment waar je hulp bij nodig hebt? We hebben altijd diverse specialisten beschikbaar. Neem contact met ons op en wie weet score jij binnenkort samen met een van onze developers.