Taart van stagiairs: Lars & Lieke

26

JANUARI, 2018

Stagiair
Taart
Lars & Lieke

Bij System4 houden we wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. Deze keer: Lars en Lieke trakteerden op afscheidstaart omdat ze hun stage bij System4 succesvol hebben afgerond.

In de zomer verwelkomde wij deze twee rijzende sterren. Lieke en Lars liepen van augustus 2017 tot januari 2018 succesvol stage bij System4. Deze prestatie vind natuurlijk een plaats op de taartenpagina. In hun tijd bij System4 hebben de twee stagiairs vollledig meegedraaid tussen onze ervaren developers.

Voor echte opdrachtgevers hebben ze aan webapplicaties mogen werken. De kunsten van deze twee developers zijn dus op het wereldwijde web te bewonderen. Ook voor onze komende nieuwe website hebben Lieke en Lars een steentje bijgedragen. Lars studeert Applicatie & Media-ontwikkelaar aan het Summa College in Eindhoven en Lieke Creative Technologies op het Sint-Lucas in Eindhoven.

Op hun laatste dagen hebben de twee natuurlijk taart voor hun collega’s meegebracht: Lars nam een heerlijke slagroomtaart mee en Lieke een halve kruimeltaart én aardbeien kwarktaart. Heerlijk, overheerlijk!

Lars: “System4 is een mooie plek om mijn eerste stage te voltooien. Een leuk team met jonge mensen, die allemaal dezelfde passie delen. Ik heb kennisgemaakt met WordPress wat achteraf verrassend leuk bleek te zijn. Ik ben heel blij met de kennis die ik daarvan heb opgedaan. Naast de leerzame stage heb ik me ook erg vermaakt bij System4!”

Lieke: “Ik ben een stuk handiger geworden in HTML, CSS, WordPress, Divi, FTP en zelfs Javascript. Voordat ik begon kon ik nog geen website maken en had ik hier geen kennis van. System4 geeft de ruimte om mij dit te leren en daar ben ik ze dankbaar voor. System4 heeft een hele open sfeer met bedrijfshond, Spike. Oh, niet te vergeten de stofzuiger robot Robby!”

System4 wenst Lieke en Lars nog veel succes met hun studie.

Doneer een taart

Ben je geïnteresseerd om taarten te doneren? Bekijk onze adres hier

Taart doneren