Taart van Jean

16

JUNI, 2017

Feest
Taart
System4

Bij System4 houden we wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. We zijn altijd enthousiast als er weer een gelegenheid is om taart te eten. In deze blogpost: de verjaardagstaart van Jean.

Bij belangrijke momenten hoort taart. Dus verzinnen we op ons kantoor altijd wel een reden voor een feestje: het live gaan van een website, de verhuizing naar een nieuw pand, een succesvolle samenwerking… Maar natuurlijk ook een verjaardag.

System4-oprichter en programmeur Jean vierde afgelopen vrijdag voor het eerst in ons nieuwe kantoorpand zijn verjaardagsfeestje. Hij is 45 geworden. Dus aten we volgens de traditie met z’n allen een stuk taart.

Jean koos als traktatie niet ‘gewoon’ voor 1 taart, maar nam in plaats daarvan allemaal kleine taartjes mee naar ‘the office’. Hazelgenootgebakjes, Bossche bollen, mini Monchou-taart: voor iedereen zat er iets lekkers bij. We hebben ervan genoten.

Bij System4 houden we van gezelligheid. Daarom vinden we het belangrijk om dingen samen te ondernemen. Zo gaan we wel eens op reis met het team. Vorig jaar gingen we met de hele club een weekendje naar Newcastle en in maart van dit jaar brachten we een bezoek aan de World Hosting Days in het Europa-Park. Ook organiseren we events als hackathons en gaat ’s zomers vaak de barbecue op ons dakterras aan. Natuurlijk staan we daarnaast met de hele crew stil bij mijlpalen, zoals in dit geval de verjaardag van Jean.

Wil jij een keertje aanschuiven en een stukje taart met ons eten? Bekijk dan de vacatures van System4 op deze pagina. We zijn altijd op zoek naar developers die voor ons willen werken aan de leukste IT-opdrachten.

We horen graag van je!

Doneer een taart

Ben je geïnteresseerd om taarten te doneren? Bekijk onze adres hier

Taart doneren