Afscheidstaart van Emre en Taylan

19

JUNI, 2017

Feest
Taart
System4

Bij System4 houden we wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. Deze keer: Emre en Taylan trakteerden op afscheidstaart omdat ze hun stage bij System4 succesvol hebben afgerond.

In februari verwelkomde het System4-team 2 nieuwe stagiairs: Emre en Taylan. Allebei creatieve studenten van het Sint Lucas. Zij liepen een succesvolle stage bij System4 en zijn inmiddels afgestudeerd in de richting Mediavormgever.

Ook leuk om te weten: Emre en Taylan hebben aan het begin van hun stage samen onze taartenpagina opgezet.

In hun tijd bij System4 hebben de heren hard gewerkt aan leuke projecten. Zo heeft Emre de website gemaakt van Creative Studio, een nieuwe tak van System4. Creative Studio bouwt niet alleen WordPress-websites, maar pakt ook online werkzaamheden als social media, SEO-tekstschrijven, e-marketing, contentbeheer, huisstijlontwerp en hosting op.

Taylan is veel bezig geweest met het project Jouw MNL. Dit digitale radiostation voor muziekliefhebbers in Eindhoven en omgeving richt zich in het bijzonder op mensen met een beperking. De responsive website van Jouw MNL is sinds kort live. Taylan heeft op deze site onder andere een live radioplayer ingebouwd en heeft onder andere een mooie Teampagina in elkaar gezet.

Op hun laatste stagedag brachten Emre en Taylan natuurlijk taart voor hun collega’s mee: een vruchtenschelp met aardbeien en een vruchtenschelp met blauwe bessen, frambozen en aardbeien. Zo lekker!

Toen de heren eenmaal het System4-kantoor hadden verlaten, was het even spannend omdat ze nog te horen moesten krijgen of ze geslaagd waren. Gelukkig kregen de mannen goed nieuws: ze zijn afgestudeerd. Topprestatie!

Emre en Taylan, bedankt voor jullie inzet en heel veel succes in de toekomst!

Doneer een taart

Wil je onze dag helemaal goed maken? Verras ons en doneer! Klik op de Doneer-button voor het adres van System4.

Taart doneren