Systemklaas game avond

door | dec 11, 2017 | Nieuws

In het kader van de Sinterklaasviering is System4 afgelopen woensdag 6 december bij elkaar gekomen om er samen een gezellige avond van te maken. En voor programmeurs betekent een gezellige avond: gamen tot de ogen vierkant zijn. In onze presentatieruimte werden de beamer en het grote scherm gebruikt om het tegen elkaar op te nemen.

System4 houdt wel van een spelletje en tijdens deze avond konden we onze krachten meten met collega’s. Samenwerken doen we het hele jaar door al en we wilden toch antwoord op de vraag: wie is nu echt het beste in Mario Kart?

 

System4

“We hoopten ook stiekem dat Sinterklaas ons niet vergeten was.”

Systemklaas gameavond

Eerst natuurlijk een goede bodem leggen bij de McDonalds in Veghel. Er werd gezellig gegeten, maar iedereen was al gefocust op de spellen die die avond gespeeld zouden worden. Aan de ene kant klonk het virtuele voetbalpubliek van FIFA door de ruimte en aan de andere kant gooide Mario een bananenschil op de weg in Mario Kart. Daarnaast werd er ook nog Call of Duty, Minecraft en met z’n allen het partyspel Jack Box gespeeld. Het was een gezellige en ontspannen avond met lekkere hapjes, genoeg te drinken en een verrassing van Sinterklaas. Onopgemerkt had de Sint namelijk voor iedereen een chocolade letter achtergelaten.

System4 vindt het belangrijk om momenten van ontspanning voor hun medewerkers te creëren. Uit onderzoek is gebleken dat gamen op het werk een zeer effectieve manier van ontspannen is. Je leert er door jouw collega’s op een andere manier kennen en samenwerken is een belangrijk onderdeel. Daarnaast zorgt het ook voor een verhoogde concentratie, hand-oogcoördinatie en een grotere Engelse woordenschat. Een verrijkend avondje dus.

Systemklaas system4 eten