System4 zoekt nieuwe collega’s!

21

NOVEMBER, 2017

Developers
Collega’s
Office Manager

System4 maakt een flinke groei mee en is daarom op zoek naar nieuwe collega’s die ons team kunnen versterken. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je de mogelijkheid hebben om zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren? We zijn per direct op zoek naar versterkingen, dus misschien kunnen we nog voor het einde van dit jaar proosten op jouw nieuwe baan!

Wil je onderdeel uitmaken van een gemotiveerde, jonge groep developers die de mooiste websites en apps maken? Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina.

“We zijn altijd op zoek naar programmeertalent en nu ook naar een ervaren Office Manager.”

Developers

We zijn op het moment vooral op zoek naar developers met verschillende disciplines. Ben jij een echte WordPress of Magento specialist? Of ben je een sterke Front-end Developer met ervaring in HTML, CSS, React en Angular? Dan zijn we op zoek naar jou. Bekijk onze vacatures en stuur ons jouw gegevens.

 

Office Manager

Ook zijn we op zoek naar een Office Manager die er een sport van maakt om alles gestructureerd en georganiseerd laat verlopen. Een echte regeltante die uit kan groeien tot een belangrijke spil in onze organisatie. Je zult bezig zijn met debiteurenbeheer, administratie en je vind het leuk om gezellige personeelsuitjes voor ons te regelen.

Zie jij jezelf aan de slag gaan bij System4? Wij willen je dan graag ontmoeten. Neem contact met ons op en kom gezellig voor een kopje koffie langs. Ben je niet op zoek naar de aangeboden functies? Ook open sollicitaties ontvangen we graag. Iedereen die ons verder kan brengen is welkom.

 

Meer weten?

Vragen over de vacatures? Bel of mail gerust! Je kunt contact opnemen met Marielle Appeldoorn via 0413 319 444 of info@system4.nl.