System4 probeert te ontsnappen!

door | apr 9, 2019 | Blog, Uitgelicht

In plaats van een kennismeeting op donderdag was het deze maand tijd om eens wat anders te doen met het team van System4. De meeste van onze developers werken op verschillende locaties voor diverse opdrachtgevers. Een gezamenlijk uitje is dan ook een goede gelegenheid om elkaar eens op een andere manier te leren kennen en aan teambuilding te doen. Afgelopen vrijdag besloten we daarom met zijn allen naar een escape room te gaan.

Eten bij Pilz&Grillz
Op een lege maag is het lastig functioneren. Daarom verzamelden we voorafgaand aan de escape room bij Pilz&Grilz in Veghel. Daar hebben we heerlijk gegeten. Toppers waren de spare ribs en dikke Angus Beefburger. Ook wat betreft de Pilz zaten we goed. Zo stond een van Sams favoriete biertjes op de kaart: La Trappe Dubbel.

“Ontsnappen < Development”

Sabotage the Launch
Aangekomen bij The Space aan de Noordkade in Veghel werden we na een drankje in twee groepen verdeeld. De helft van ons speelde Rusland, de andere helft was Amerika. Behalve dat we moesten ontsnappen, waren we ook tegenstanders gedurende de missie. Amerika wilde een raket richting Moskou lanceren en de Russen zetten alles op alles om de lancering te saboteren. Een uur van intens samenwerken en codes kraken volgde waarbij het wegtikken van de tijd steeds meer druk op onze schouders legde en de chaos steeds groter werd.

The Space is in 2016 uitgeroepen tot beste escape room van Nederland en want ons betreft zijn ze dat nog steeds. En dat zeggen we niet alleen omdat het ons niet gelukt is te ontsnappen. Wij hebben nu eenmaal meer verstand van development 😉