System4 Minicruise Newcastle

door | dec 19, 2016 | Nieuws

Minicruise Newcastle

System4 is afgelopen weekend op cruise gegaan naar Newcastle. Niet alleen voor ontspanning, maar ook om de teamspirit te versterken.

 

 

System4

“We werden wakker met uitzicht op de kust van Engeland”

System4

Newcastle is een prachtige Noord-Engelse stad met veel historie. Met de luxe ferry zijn we lekker samen een weekendje weg geweest. Goedgehumeurd vertrokken we met 3 groepen vanaf verschillende locaties in Nederland naar IJmuiden, waar ons cruiseschip klaar stond. Het was wel even spannend, omdat de laatste groep last minute arriveerde wegens problemen op de weg. Gelukkig waren we net op tijd en gingen we alsnog een heerlijke avond tegemoet.

Op het cruiseschip konden we heerlijk bijkomen met mooi uitzicht op de zee en massagestoelen. We bezochten het casino, keken een film in de bioscoop en gingen lekker eten en een drankje doen in een van de bars met live muziek. Ook was er mogelijkheid aan boord om te shoppen. In de avond kon je overnachten in je eigen hut met privébadkamer inclusief uitzicht op zee.

Develop
Koffie

Eenmaal aangekomen hebben we lekker gegeten bij een restaurant en een wandeling gemaakt door het centrum. Er was veel te zien, zoals een kerstmarkt en een variatie aan straatartiesten. Ook kon je lekker gaan winkelen. We hebben ons geen moment verveeld!