System4 is verhuisd!

15

MEI, 2017

Verhuizing
Medewerkers
System4

Met trots kunnen we melden dat System4 is verhuisd! We groeien hard en daar hoort een nieuwe locatie bij. En wat voor eentje! Een online tour door ‘the office’:

Groter, hip en modern

System4 groeit hard. Zo hard dat ons kantoor aan de Rembrandtlaan in Veghel veel te klein werd, dus werd het dringend tijd voor een nieuwe locatie. Een groter, hip en modern kantoor met een eigen keuken, vergaderruimtes voor onszelf en vooral heel veel ruimte. Onze nieuwe locatie heeft het allemaal.

Een groot voordeel van het nieuwe kantoor: lekker veel ruimte en rust

Foto door Sayonara

Ruim 300 vierkante meter

In het vorige pand werkten we nog met het hele team in dezelfde kantoorruimte. Super gezellig natuurlijk, maar wel een beetje druk. Dit pand, met een afmeting van ruim 300 vierkante meter, heeft verschillende kantoren en volop werkplekken. Bij de entree zit zelfs een balie. Andere leuke features: twee presentatieruimtes (eentje met beamer), een zonnig dakterras en eigen keuken/kantine en wc’s.

“Een groter, hip en modern kantoor met een eigen keuken, vergaderruimtes voor onszelf en vooral heel veel ruimte. Onze nieuwe locatie heeft het allemaal”

Frisse start
Rust en ruimte zijn de keywords die ons nieuwe kantoorpand omschrijven. Vanuit hier maken we een frisse start met ons fullservice internetbureau. Natuurlijk zijn we veranderd van locatie, maar dat verandert niets aan onze dienstverlening. Nog altijd helpen we jou met veel passie voor ons vak bij het bouwen van jouw professionele, responsive website en te gekke apps.


Persoonlijke office tour

We zijn letterlijk helemaal op onze plek in het nieuwe kantoorpand. Wil je een persoonlijke rondleiding van ons krijgen? Kom gezellig langs voor een kop koffie.

O ja, en dit is ons nieuwe adres: Doornhoek 3745b in Veghel. Je bent welkom!

Het nieuwe kantoor waar we naartoe verhuisd zijn!
Onze eigen kantine
Een van de kantoren