System4 in dusseldorf

door | dec 24, 2018 | Blog, Nieuws

Vrijdag 14 december

Vrijdag 14 december was het dan zover: het lang verwachte uitje naar Düsseldorf met het (bijna gehele) team van System4 kon beginnen.

Om 17.00 stroomde het kantoor in Veghel vol met verschillende medewerkers die zin hadden om te vertrekken. Dit vormde ook het ideale moment om het System4 kerstpakket uit te delen. Een kerstpakket bestaande uit wat lekkers, een laptop plank en een persoonlijke kaart.

System4

Op deze vrijdagavond stond op de planning om gezellig te gaan stappen, een goede bodem is daarom belangrijk. Dit was ook de reden om met het team naar de nabijgelegen Mac Donalds te gaan om te eten.

Met een gevulde buik is er vervolgens vertrokken richting de Duitse grens.

Rond een uur of zeven kwamen we aan in het hotel. Ruim op tijd om nog een gezellige rondwandeling te maken door het centrum, om vervolgens gezellig iets te gaan drinken. De groep is vervolgens opgesplitst: een groep ging gezellig uit met zijn allen terwijl de andere groep lekker ging eten.

Na het (iets te) gezellig te hebben gehad in de Duitse kroeg was iedereen rond een schappelijk tijd weer terug in het hotel.

“een gezellige afsluiter van het jaar!”

Zaterdag: 15 december

Iedereen zat (zat als in zitten, niet als in dronken), ondanks het stappen van de avond ervoor, fris en fruitig aan het ontbijt.

Ook vandaag stonden er genoeg leuke dingen op het programma; het bezoeken van een kerstmarkt en lekker eten.

Op de kerstmarkt zijn er verschillende dingen gekocht en zijn traditionele Duitse lekkernijen geproefd. We hebben onze ogen uitgekeken in de het centrum van Düsseldorf. Ook het avondeten was zeer geslaagd.

Develop
Bij System4 vinden we samenwerking en gezelligheid belangrijk. Daarom organiseren we zo veel mogelijk leuke events om de teamspirit te versterken. Wil je weten wat we nog meer doen? Houd onze blog in de gaten voor het laatste nieuws!
Koffie