System4 goes Las Vegas

door | sep 25, 2017 | Nieuws

Afgelopen 11 en 12 september was het World Hosting Days in Las Vegas. En er gaat geen WHD voorbij, zonder ons team van System4. Elk jaar probeert WHD te innoveren om hun groei te continueren. Deze keer dus voor de eerste keer in Las Vegas!

Onze mannen (en dames) zijn afgereisd naar de woestijn om Las Vegas te bezoeken. Tussen de casino’s en de grote hotels voelde de hosting days klein aan. In een festivalsfeer stonden de wereldklasse technologie en het weerzinwekkende potentieel van het internet centraal. Naast de focus op deze twee dagen, maakten onze collega’s er een gezellig en leerzaam teamuitje van.

 

 

System4

“Alles wat je wilt doen, kun je in Las Vegas doen.”

system4 goes Las Vegas

Ook bij deze WHD zijn er enkele sprekers geweest die hun inzichten en visie deelden over het hosting vakgebied. Met als opvallendste spreker Mike Godwin, over zijn Godwin’s law. Zijn hypothese ging over online discussies. Als deze discussies lang genoeg duren, trekt er op een gegeven moment een van de deelnemers de vergelijking met nazi’s of Hitler. Als deze vergelijking is gemaakt wordt vaak de discussie beëindigd en dus een winnaar en verliezer bekend. Op deze wijze staat de wet altijd garant voor een grens van lengte van de discussie.

De eerste dag werd afgesloten met een rockoptreden van de Lords of Uptime (bandleden van succesvolle cloud en hosting organisaties) en gastoptredens van o.a. Billy Idol en Mark McGrath.

De twee dagen waren voor System4 niet genoeg om te genieten van wat de stad Las Vegas te bieden heeft. In het totaal zijn onze collega’s één week weggeweest en hebben ze de tijd genomen om de indrukwekkende stad Las Vegas te ontdekken.

Develop