System4 gameavond

door | nov 16, 2018 | Blog, Nieuws

Het was voor de System4-collega’s bijna een jaar geleden sinds de vorige keer dat we voor een game-avond bij elkaar kwamen. De System4-collega’s zijn altijd wel in voor een competitief spelletje. Afgelopen donderdagavond zijn we samen bij elkaar gekomen om allereerst van een Griekse maaltijd te genieten om vervolgens de Nintendo Switch en Playstation aan te sluiten.

System4 houdt er wel van om een spelletje te spelen en antwoord te krijgen op de vraag: wie is er dit jaar het beste in Mario Kart?

System4

“Front end developer Jelle werd de onbetwiste kampioen.”

Het Griekse restaurant Santorini uit Veghel verzorgde de Griekse maaltijd voor System4. Uitgebreide schalen met lekker souflaki en tzatziki zorgden voor een smakelijke maaltijd. Maar de spanning was natuurlijk wel aanwezig om jezelf te bewijzen in de spellen. Mario Kart, Fortnite en Osu! werden onder andere gespeeld. Front end developer Jelle werd de onbetwiste Mario Kart-kampioen. Altijd een gezellige avond bij System4, als collega’s gezamenlijk spellen spelen. Genoeg drinken en hapjes om de hele avond vol te houden.

De collega’s van System4 vinden het fijn om bij elkaar te komen en zich te meten met andere collega’s. Zowel op het gebied van games als in het programmeren. System4 vindt het belangrijk om maandelijks bij elkaar te komen en leuke activiteiten te organiseren voor hun medewerkers. Een avondje gamen hoort daar zeker bij.

Develop
Develop