System4
が日本に行く

door | okt 4, 2018 | Blog, Nieuws

System4 gaat naar Japan! System4 gaat graag naar innoverende evenementen. Of het hier om de hoek is of aan de andere kant van de wereld, we zijn er bij. Dit keer gaan we naar Japan, Tokyo. De reis staat in het teken van het Rakuten congres, waar we de nieuwste technologische trends te horen krijgen.

Waar System4 afgelopen maart van dit jaar nog met campers naar Cloudfest in Duitsland ging en vorig jaar naar de World Hosting Days in Las Vegas was geweest, gaan we deze keer naar Japan. De koffers van sommigen zijn al gepakt. De opvang voor de kinderen is al geregeld. Het lijstje met souvenirs die niet vergeten mogen worden is gemaakt. Iedereen is er klaar voor, het aftellen is begonnen.

 

 

System4

“Enkele developers van System4 zijn al meerdere keren naar Japan geweest.”

We vertrekken woensdag 24 oktober en landen woensdag 31 oktober veilig weer in Nederland. Deze zeven dagen verblijven we in het MyStays Kamata Hotel in Tokyo. Het is van alle gemakken voorzien en is gevestigd dichtbij het Rakuten Congres, waar we voor komen.

Onder de developers zijn er ook een aantal ‘Japan fanaten’. Dit zijn de collega’s die al vaker in Japan zijn geweest. Vooral voor de whiskey, de cultuur en ze zijn gek op de Japanse games en anime. Deze Japan kenners kunnen ons het beste van Japan laten zien en kennen alle mooie plekjes van Tokyo. Natuurlijk is het belangrijk om de beste eettentjes in de stad weten te zitten.

Develop

Het Rakuten congres

Naast het cultuur snuiven is deze week ook bedoeld om onze eigen kennis te vergroten. Dit gaan we in Tokyo op het Rakuten Congresdoen. Het Rakuten TECH x Startup Tech-event is een evenement waarbij de laatste technologieën trends worden besproken. Er zullen onder andere presentaties te zien zijn over AI, Big Data, Blockchain, Security en nog vele andere onderwerpen. Onder andere Simon Crosby (CTO, SWIM.AI), Miku Hirano (CEO, Cinnamon), Jonas Svensson (Head of Global Innovation of Technology, VN), Gideo Greenspan (CEO, Coin Sciences) en meer zullen de 1.500+ bezoekers toespreken.

System4 gaat naar Japan

Helaas heeft niet elke collega er voor gekozen om mee te gaan naar Japan. Maar natuurlijk zijn developers Jelle, Royi, Jean, Shin en Mariëlle samen met designer Sayonara en Sales Manager Mariëlle van de partij.

System4 gaat graag naar innoverende evenementen, waar dan ook ter wereld. Ga jij ook graag op ‘vakantie’ met collega’s en leer je het liefst van de absolute top? System4 bezoeken vaak internationale evenementen met het team. Een gezellig teamtuitje met ook de interessante informatie die we graag met elkaar delen.

Bij System4 vinden we samenwerking en gezelligheid belangrijk. Daarom organiseren we zo veel mogelijk leuke events om de teamspirit te versterken. Wil je weten wat we nog meer doen? Houd onze blog in de gaten voor het laatste nieuws!

Koffie