sushi en soft skills bij system 4

door | jan 14, 2019 | Blog

We beginnen het jaar graag goed bij System 4. Terwijl iedereen nog maar net hersteld was van alle feestelijkheden rond kerst en oud&nieuw, kwamen we op donderdag 3 januari al weer met zijn allen bijeen voor ons eerste event van 2019. Mariëlle en Jean hadden voor die avond zelf heerlijke sushi gemaakt waar door iedereen van genoten werd. En Shin hield een mooie presentatie over hoe je je als  programmeur kunt verbeteren.

Als developer beschik je over de juiste skills zodat je mooie oplossingen kunt bouwen voor je opdrachtgever. Je weet welke technieken je moet toepassen. En die technieken beheers je tot in de puntjes. Maar om een betere programmeur te worden, kun je meer doen dan alleen je hard skills op een hoger niveau brengen. Shin vertelde vanavond met welke vaardigheden je als programmeur nog beter tot je recht komt.

System4

“met de juiste skills…”

Develop

Shin pakte met zijn verhaal gemakkelijk de aandacht van zijn collega’s. Zeker toen de zogenaamde soft skills aan bod kwamen. Goed communiceren, klantvriendelijkheid en meedenken met de klant maken je namelijk ook een betere developer. En accepteer dat er nog genoeg valt te leren.
Ook de rol die je inneemt als programmeur bij een opdrachtgever is belang. Jij hebt de kennis en bent de consultant. Van jou worden de oplossingen verwacht en dat je met je opdrachtgever meedenkt.

“… word je een betere programmeur”

Bij System 4 vinden we het belangrijk dat we regelmatig met iedereen bij elkaar zijn. Voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. We zijn namelijk erg leergierig. En we houden van lekker eten! Daarom organiseren we zo veel mogelijk events.

Vind jij het ook leuk om te leren van je collega’s èn houd je van lekker eten? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wie weet zien we jou wel op ons volgende event!

Develop
Develop
Develop