SSL-certificaat

Alle persoonsgegevens veilig opgeslagen

Wat is een SSL Certificaat?

SSL (Secure Socket Layer) zorgt er voor dat de informatie tussen bezoeker en de website vertrouwelijk blijft en dus niet leesbaar is voor anderen. Het certificaat toont aan dat de website vertrouwelijk omgaat met deze informatie. Hierdoor worden login- en betalingsgegevens (wachtwoorden, creditcardnummers en persoonlijke gegevens) veilig gebruikt.

Er wordt een beveiligde laag tussen de server en jouw website toegevoegd. De data die van de website naar de bezoeker wordt gestuurd (en andersom) wordt gecodeerd door het zogenaamde SSL-protocol. De SSL zorgt er voor dat deze data tussen deze twee partijen versleuteld is en er geen derde partij bij kan komen.

Zoals hiernaast weergegeven kun je in de adresbalk zien welke websites er gebruik maken van een SSL certificaat.

https
http

Waarom een SSL Certificaat?

Beveiliging

Betrouwbaarheid

SEO voordelen

HTTP/2

Zoals eerder gezegd gaat het om beveiliging van de gegevens van je bezoekers. Hierdoor krijgen de bezoekers ook meer vertrouwen in je website en diensten. Door het vertrouwen bouwen zij een langere klantrelatie met jouw bedrijf op en daarbij opbrengst. Een positieve impuls voor het bedrijf.

Daarnaast krijg je pluspunten van Google als jouw website beveiligd is met SSL. Met deze certificaat zul je dus stijgen in de zoekresultaten (ten opzichte van niet gecertificeerde websites) en zullen klanten jouw website eerder vinden. Een bijdrage aan jouw SEO strategie.

SSL is verplicht bij HTTP/2 websites. HTTP/2 is een project van Google met als doel om websites sneller te laden. De ontwikkelingen op het internet gaan snel en door je website SSL te certificeren kan je mee met deze ontwikkeling.

Onze mogelijkheden

Natuurlijk helpen wij jou hierbij. Door een SSL certificaat af te nemen kunnen wij er voor zorgen dat deze goed geïnstalleerd wordt en je voortaan gebruik maakt van (groene) HTTPS. Hieronder zijn onze mogelijkheden voor het aanvragen van een SSL certificaat.

Comodo DV SSL

VANAF

€19,95

PER JAAR

Encryptie: 128/256 bits

Garantie: €9.000,00

Domain Validation

Let’s Encrypt

VANAF

€55,00

EENMALIG

Encryptie: 128/256 bits

Niet verzekerd

Domain Validation

Comodo EV SSL

VANAF

€175,00

PER JAAR

Encryptie: 40/256 bits

Garantie: €200.000,00

Extended Validation

Comodo Wildcard

VANAF

€149,00

PER JAAR

Encryptie: 128/256 bits

Garantie: €400.000,00

Extended Validation

Wacht niet langer en bestel een SSL certificaat

9 + 15 =

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd om samen te werken? Stuur ons een bericht en we zullen het zo snel mogelijk beantwoorden!

Contact opnemen