Kies voor een SSL-certificaat

 

door | jun 23, 2016 | Blog

Kies voor een SSL-certificaat

Misschien heb je deze waarschuwing al eens voorbij zien komen toen je een website bezocht.

Wat je ziet, is een van de grote gevolgen als je website geen SSL-certificaat heeft. Bezoekers krijgen een waarschuwing en de website ziet er niet veilig uit. 80 procent van de websitebezoekers heeft als eerste reactie zo snel mogelijk wegklikken, omdat de melding afschrikt. Hmmm, niet wat je wilt bereiken met je website…

 

 

System4

“Geen SSL-certificaat hebben, kan zorgen voor pijnlijke gevolgen”

Waarom een SSL-certificaat?

Een goede manier om te laten zien dat je een veilige en betrouwbare website hebt, is het aanschaffen van een SSL-certificaat. Consumenten kiezen hier steeds bewuster voor en het speelt een belangrijke rol bij het hebben van een succesvolle website. Een SSL-certificaat is een bewijs dat je website geverifieerd is en dus ook erkend is. Dat straalt vertrouwen uit naar jouw bezoekers.
SSL staat voor “Secure Sockets Layer” en is een extra veilige laag over het verstuurde webverkeer.

Geen SSL-certificaat: de pijnlijke gevolgen

ssl-boeteWanneer je website persoonlijke gegevens van bezoekers vraagt en/of opslaat, is een SSL-certificaat wettelijk verplicht. Denk hierbij aan een formulier waarop bezoekers hun BSN, DigiD of NAW-gegevens moeten invullen. Deze gegevens worden in een database opgeslagen en kunnen misbruikt worden. Als webshopeigenaar heb je hier altijd mee te maken. Vergis je niet: ook een eenvoudig contactformulier vereist aandacht voor de veiligheid van de identiteit van bezoekers.
Slaat je website persoonlijke gegevens op en heb je geen SSL-certificaat, dan word je hard afgestraft. Boetes kunnen oplopen tot 4500 euro en je hebt grote kans op teruglopende bezoekersaantallen en imagoschade.

Kies voor een SSL-certificaat

Het is dus heel belangrijk dat je een SSL-certificaat aanschaft. Maak nu gebruik van onze SSL-certificaat-actie, die tot 1 januari 2017 loopt. Als je het product voor die tijd aanschaft, kost het je maar 10 euro in plaats van 25 euro per jaar.
Wacht niet langer en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij bellen je graag om de mogelijkheden te bespreken.
Helaas is deze actie verlopen. Als je nog steeds een SSL-certificaat wil bestellen, kun je natuurlijk altijd het onderstaande contactformulier invullen. Na je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op.