Server management

veilig en alles up to date

Server Management

Steeds meer bedrijven zijn afhankelijk van hun websites en webtoepassingen. Downtimes en hacks zijn daarbij natuurlijk helemaal niet gewenst. Het beheer en onderhoud is daarom ook één van de meest belangrijke onderdelen van iedere hostingoplossing.

Goed beheer en onderhoud draagt in grote mate bij aan optimale beveiliging, verbeterde monitoring en vergaande optimalisatie.

Het up-to-date houden is één van de kerntaken van het beheer van uw omgeving. Belangrijke security updates worden 24×7 geïnstalleerd. Als dit niet dag en nacht wordt uitgevoerd bestaat er een toenemend risico voor beveiligingsproblemen. De systeembeheerders van System4 zorgen voor een omgeving die altijd volledig up-to-date is.

Back-ups

Uw server wordt dag en nacht gemonitord en up-to-date gehouden. Toch dient er rekening te worden gehouden met de meest extreme calamiteiten. Om deze reden maakt System4 geografisch gescheiden back-ups. Uw data wordt – met dezelfde standaarden van beveiliging – op een fysiek andere locatie nogmaals opgeslagen om zelfs bij de meest bijzondere incidenten uw data veilig te stellen.

Handmatige Controles

Bij veel organisaties is dit waar het beheer en onderhoud van uw omgeving ophoudt. Bij System4 gaan we een paar stappen verder. De systeembeheerders van System4 voeren, naast de 24×7 geautomatiseerde controles, regelmatig handmatige controles op uw omgeving uit. Zo controleren ze uw omgeving op vele punten, waaronder:

  • Inbraakpogingen;
  • Lopende processen;
  • Monitoring;
  • Back-ups;
  • Performance;
  • Beveiliging.

Door deze handmatige controles regelmatig uit te voeren garanderen en controleren wij optimale zekerheid van iedere omgeving.

 

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd om samen te werken? Stuur ons een bericht en we zullen het zo snel mogelijk beantwoorden!

Contact opnemen