riante pensioenregeling voor system 4

door | jan 23, 2019 | Blog, Nieuws

Afgelopen donderdag 17 januari is een groot deel van het team van System 4 bij elkaar gekomen. Ditmaal niet voor een van de maandelijkse System 4 kennisbijeenkomsten maar voor een presentatie over pensioenen. En, hoe kan het ook anders, werd deze presentatie voorafgegaan door lekker samen te eten. De stapel pizza’s was misschien net iets te groot, maar daardoor was er wel ruim voldoende keuze voor iedereen. Tijdens het eten werd er veel gepraat over wat nu het beste voedingspatroon voor mensen zou zijn. Opvallend was dat juist het pakketje met een sticker ‘gezond’ erop bleef liggen…

System4

Extra arbeidsvoorwaarde voor medewerkers

De aanleiding voor de bijeenkomst is dat System 4 haar medewerkers graag een extra arbeidsvoorwaarde wil geven in de vorm van een pensioen. Per 1 januari 2019 gaat de regeling in.
“Iedereen wordt een jaartje ouder dus we wilden graag iets terug doen voor jullie toekomst,” aldus Jean, mede-eigenaar System 4. “En al duurt het voor de meesten nog wel even, we vinden een goed pensioen wel belangrijk.”

“iedereen wordt een jaartje ouder”

Meer dan marktconforme regeling

Arjan van Polaris Pensioenen B.V. presenteert helder en overzichtelijk hoe de pensioenregeling bij System 4 in elkaar zit. Een groot deel van de percentages en termen mogen we gelukkig direct vergeten.
“Het belangrijkste dat ik wil laten zien, is dat System 4 heeft gekozen voor een meer dan marktconforme regeling,” vertelt Arjan. “Een 100% pensioen waardoor je ook na je 67e een goed inkomen zult hebben.”

De pensioenregeling van System 4 voorziet onder meer in een nabestaandenpensioen. Gekozen is voor het Persoonlijk Pensioen Plan van Nationale Nederlanden. Deze pensioensverzekering geeft je de keuze om een deel van je pensioenpremie te beleggen. Iets dat onze developers wel aanspreekt; zij houden immers graag zelf de controle. 

Kom je ook een keer pizza eten?

We hebben het geprobeerd maar we konden de pizza’s niet allemaal op. Dus zoeken we nog developers om ons team uit te breiden. Houd jij van code en pizza? En wil je graag voor een bedrijf werken dat zich ook bezighoudt met jouw toekomst? Kijk dan eens bij onze vacatures! (Overigens ook als je meer houdt van bijvoorbeeld Grieks eten of sushi).