Verstrade: een innovatief handelsplatform
Verstrade platform
Voor Verstrade werken front-end, fullstack en mobile developers van System4 aan de ontwikkeling van hun webapplicatie en mobiele app. Het resultaat: een van de meest innovatieve handelsplatformen op het gebied van foodcommerce.

De Verstrade app

Verstrade is een innovatief handelsplatform voor de horeca. Middels een webapplicatie en een mobiele app kunnen horeca-organisaties direct bestellingen doorvoeren bij lokale leveranciers.

Aan de ene kant bieden lokale producenten hun – veelal ambachtelijke – producten aan via het platform. Vervolgens kunnen restaurants, cafés en andere horeca-organisaties eenvoudig deze producten bestellen.

Op Verstrade.nl is alle informatie te vinden over dit platform. De fullstack en mobile developers van System4 hebben zowel de webapplicatie en als mobiele app ontwikkeld.

Een echte gamechanger

De Food-sector is de hardst groeiende categorie binnen de e-commerce. Op dit gebied is Verstrade een belangrijke innovator. Tijdens de Webwinkel Vakdagen 2020 werd Verstrade dan ook in één adem genoemd met e-commerce giganten als Alibaba en Amazon.

Gebruikte techniek

Voor Verstrade ontwikkelen de developers van System4 zowel de webapplicatie als de mobiele app. Daarbij maken ze gebruik van onder andere:

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl