Jumbo Supermarkten: overal online aanwezig
screenshot Max Verstappen Campagne Jumbo.nl
Jumbo is één van de grootste supermarktketens van Nederland. Ook online is Jumbo alom aanwezig. Developers van System4 werkten aan de ontwikkeling van webshop en diverse campagnes rondom de Tour de France en Max Verstappen.

Jumbo online

Jumbo is één van de grootste supermarktketens van Nederland. Ook online is Jumbo alom aanwezig. Uiteraard met hun webshops waar dagelijks miljoenen producten worden besteld. Daarnaast profileert Jumbo zich als trotse sponsor van een succesvolle wieler- en schaatsploeg. En uiteraard heeft de supermarktketen met Max Verstappen een graag gezien uithangbord aan zich verbonden.

Webshop

Jumbo is ambitieus en wil haar klanten ook online de beste ervaring geven die mogelijk is. Vanuit System4 hebben verschillende webdevelopers gewerkt aan de webshop van Jumbo.

Zij waren verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de webshop en realiseerden extra functionaliteiten. Voor de webshop zijn zij bezig geweest met het gehele traject; van productenvoorraad tot de plaatsing van de order.

Max Verstappen-campagne

Max Verstappen is al jaren een belangrijk boegbeeld voor Jumbo. In de rol van lead developer gaf een programmeur van System4 leiding aan het team dat de diverse campagnes opzette.

Vanwege de enorme populariteit was het belangrijk dat deze campagnepagina’s grote hoeveelheden verkeer aankonden. Dit had dan ook speciale aandacht van het webdevelopment team.

Gebruikte technieken:

De developers van System4 werkten zowel aan de frontend als de backend van de webshop van Jumbo. Ook waren zij betrokken bij de verschillende Max Verstappen-campagnes, speciale websites rondom de Tour de France en de schaats- en wielerploeg.

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl