Ons Team

Wij hebben passie voor techniek en internet!

Jean van den Bogaard

Oprichter & programmeur
Jean is een echte alweter op het gebied van internet en technologie. Zijn brede interesse zet hij dagelijks in om bij elke technische vraagstelling de juiste techniek in te zetten om door de klant aan gegeven wensen op de meest efficiënte manier uit te kunnen voeren. Jean is een echte motivator en met zijn enthousiasme voor technologie weet hij alle collega programmeurs te motiveren en stimuleren tot het maken van de beste software.

Marielle Appeldoorn

Oprichter & designer
Vanaf de lagere school vastbesloten om in de design/vormgeving te gaan werken. Nadat Marielle met Jean in contact is gekomen hebben ze samen hun creativiteit gebundeld en zijn ze met Internet aan de slag gegaan. Eerst met een grote (gratis) Acces provider en later als web bureau. Al sinds de kinderschoenen van het Internet is zij bezig met het maken van web designs en websites.

Dirk Doorn

Salesmanager
Met meer dan 7 jaar sales ervaring weet Dirk wat belangrijk is in het sales vak. Hij is een vriendelijk strateeg die graag met jou meedenkt en daarnaast een toevoeging wilt leveren voor jou en de organisatie. Graag analyseert hij de vraag van de klant om deze om te zetten naar het uiteindelijke concept. Persoonlijke aandacht, goed luisteren en duidelijke afspraken vindt hij niets meer dan normaal. Ben jij klaar voor succes? Bel ons en vraag naar Dirk. Hij helpt je verder!

Sayonara Tjong-Kim-Sang

Designer & projectmanager
Sayonara is sinds jongs af aan al met design bezig. Ze heeft van haar hobby haar werkt gemaakt. Ze studeerde in 2012 af als Interactive Graphic designer op het Sint Lucas en is daarna werkzaam geweest als freelancer design en illustrator. Sinds 2015 versterkt ze onze team als designer en projectmanager.

Maurice Vosmeijer

Programmeur & systeembeheerder
Maurice is naast een bedreven PHP-programmeur ook een echte devop. Hij zorgt ervoor dat alle servers bij System4 optimaal blijven draaien. Direct na zijn studie aan het Fontys hogeschool heeft hij bij Philips aan sturingsprogramma’s voor diverse hardware in C++ geschreven en heeft zich daarna bij System4 ontwikkeld tot een Allround devop met meer dan 50 kleine maar ook grotere projecten op zijn naam.

Jorn Peters

Software developer
Jorn is heel probleemoplossend, enthousiast en fanatiek. Hij is sinds de middelbare school al druk bezig geweest met programmeren. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als freelancer developer en heeft ook gewerkt bij een internetbureau. Hij heeft zijn horizon verbreed en werkt sinds november 2015 bij System4.

Royi Eltink

Software developer
Royi is werkzaam geweest bij kleine e-commerce bureaus tot grote internetproviders. Hij heeft gewerkt aan automatische vertaalsystemen tot complexe beveiligingssystemen. In februari 2016 is hij bij System 4 gekomen, als software ontwikkelaar en mobile app guru.

Chris van der Scheer

Software developer
Chris is sinds de middelbare school al druk bezig geweest met programmeren en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Na zijn studie is hij actief geweest als freelancer en heeft hij aan diverse grote projecten gewerkt voor diverse internetbureaus. Hij is meedenkend, actief en geïnteresseerd en ziet elk probleem als een uitdaging. Sinds december 2016 is hij actief bij System 4.

Jelle van Mourik

Software developer
Jelle heeft een brede kennis van verschillende programmeertalen en is creatief in denken en doen. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek en bouwt Jelle geavanceerde computers, schrijven en laten functioneren van toepassingssoftware en bouwt hij websites.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.

Contact opnemen