Personeelsuitje in de keuken

door | apr 19, 2018 | Nieuws

In het kader van samenwerken en gezelligheid was System4 te gast bij Aan Het Fornuis in Vught. Onze developers waren voor één avond een vier sterren-chefkok. Zoals altijd, werd er weer eens boven verwachting gepresteerd.

 

 

Personeelsuitje in de keuken 2

“Uitgebreid aan tafel met een goed glas wijn en een sterrenmaaltijd.”

Personeelsuitje in de keuken 3

Een echte sterrenmaaltijd

Onder andere een zeeduivel en een kreeft werden bereid. De System4-groep werkte samen aan een vijf-gangen menu. Waar de ene collega nog geen ei in zijn leven had gebakken, werd er onder toezicht van Arjan Weckseler een verrukkelijk voorgerecht van kalfshersenen bereidt.

Arjan heeft al ruim twintig jaar ervaring binnen het culinaire vakgebied. Omdat hij zijn kennis niet voor zichzelf wil houden, geeft hij graag regelmatig groeps- en individuele kooklessen. Bekijk de website van Aan Het Fornuis op aanhetfornuis.nl.

Het team van System4 heeft genoten van hun eigen kunsten en van de heerlijke sterrenmaaltijd. Na het werk in de hectische keuken werd er nog lang nagepraat over de leuke ervaring van het koken met de hele groep. Voor een sfeerimpressie van ons teamuitje hebben we hier enkele foto’s toegevoegd.

Personeelsuitje in de keuken 4