Over System4

Een snel groeiend internetbureau met gepassioneerde developers

Hoe het begon

Grondleggers van het internet

WISH, daar is het voor ons begonnen. Weet jij waar het dan over gaat? Van 1996 tot 2001 was WISH de grondlegger van het internet in Nederland. Met het aanbieden van gratis internet werd WISH de grootste en snelste provider van Nederland. Ja, dat waren wij. Als we het over internet hebben, dan weten we echt waar we het over hebben. System4 is gedreven door passie voor internet en de vele technieken. Wij zijn vastberaden om dit internet met de mooiste websites en webapplicaties te verrijken.

Hoe het begon
Klein – medium – groot

Klein – medium – groot

Started from the bottom

Een lange tijd zijn we in de woonkamer begonnen. Met onze eerste Macintosch op het bureau werden de eerste webapplicaties gemaakt. De standaard websites van Geocities werden overstegen. Internet werd een serieuze zaak en al snel zijn we in Veghel naar een groter kantoor verhuisd. Door de uitbreiding van ons team moesten we nog groter en flexibeler, naar het pand in Uden waar we nu zitten. Genoeg ruimte voor flexplekken voor onze developers.

Passie voor webdevelopment

Een manier van leven

We zijn altijd bezig met onze passie voor webdevelopment. Na uitbreiding van ons team kwamen we erachter dat we met een grotere groep de mooiste dingen kunnen realiseren. Van prachtige websites tot functioneel vormgegeven webapplicaties. Developers in ons team willen meewerken aan al het mooie van internet en de mogelijkheden op dat gebied. Zij willen zich niet beperken tot één techniek, maar zijn echte ‘know-it-alls’. Teamleden hebben de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en wij geven hen die ruimte, zodat zij in de toekomst in staat zijn om mee te werken aan de meest innoverende technieken.

Naast de beste developers heb je ook de beste opdrachtgevers nodig. Opdrachtgevers die het verschil zien tussen mooi en geniaal. Als opdrachtgever moet je snappen waar de passie voor webdevelopment vandaan komt. Samen zitten we op één lijn met onze opdrachtgevers. En dan nog proberen we ze te overtreffen met eigen inbreng en enthousiasme.

Werkplek bij system4
Een internettoekomst

Een internettoekomst

Een toekomst vol mogelijkheden

Het internet van nu is nog maar het topje van de ijsberg. Met het grootste team van gepassioneerde developers willen wij het mooiste van het internet maken. Opdrachtgevers en developers zijn samen bezig met het creëren van de perfecte applicaties. Wat voorheen onmogelijk was, is nu eenvoudiger. Dat gaan we in de toekomst ook zeggen over wat we vandaag hebben gemaakt. System4 is vooruitstrevend en wil als eerste met de innoverende en nieuwste technieken werken.

Hoezo eigenlijk System4?

één gezellig team

Ken je Rensis Likert? Nee? Hij heeft verschillende management systemen geformuleerd. Vier in totaal. En wij zijn zoals zijn vierde systeem: het participatieve systeem. Alle werknemers in ons systeem hebben evenveel informatie, een platte structuur, geen baas of werknemer, maar één team. We staan open voor inbreng en geven ook de ruimte om collega’s zichzelf te laten ontwikkelen. Bij ons staat samenwerken centraal en iedereen hoort zich verantwoordelijk te voelen voor de resultaten die we behalen.

Oja, destijds was het ook erg hip om een cijfer in je bedrijfsnaam te hebben en we zijn ook met vier mensen begonnen. Nu valt alles op zijn plaats, toch?

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl