Mobile development

Mobiele applicaties

Mobile development

Het leek even op een hype: een app laten maken voor je eigen bedrijf, en natuurlijk zijn er ook al een aantal apps die wel zijn gebouwd, maar die weer uit de stores zijn gehaald (o.a. Coolblue), maar wij weten het zeker: de app heeft de toekomst!
Op welke manier dan wel? We zien dat apps steeds vaker worden gebruikt als communicatie binnen een bedrijf, met als goede tweede, het beschikbaar stellen van (een gedeelte van) de data voor de klanten.

Dit kan als een losstaande app, maar ook in combinatie met een (reeds bestaande) website of mobiele website, welke dan wordt gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe data in te voeren.

Verschil app laten maken boven een website

Soms volstaat een mobiele website gewoon, maar soms kun je vanwege gewenste functionaliteiten gewoon niet om een app heen. Wanneer dan? Als je gebruik wilt maken van zogenaamde pushberichten.

De gebruiker krijgt een melding op zijn scherm als hij of zij ofwel ergens in de buurt komt (bijvoorbeeld met iBeacons) of als er wat nieuws te melden is, of een combinatie van deze twee. Dit is niet te regelen met een mobiele website, maar als je besluit een app te laten maken.

En hoe ondervang je het verschil in telefoons en dus ook besturingssystemen? System4 kan een native app maken voor alle platformen! Wij bouwen met hetzelfde gemak een android app, een iOS app en een Windows app.

App laten maken: toepassingen

We zien dat steeds meer bedrijven de papieren formulieren laten voor wat het is en overstappen op de digitale variant. Plaats dit geheel in een app en je ziet de efficiency meteen toenemen, en voor een bedrijf van essentieel belang: een stuk kostenbesparing!

Kostenbesparing hoeft niet het enige doel te zijn om een app te laten maken. Denk ook eens aan een stukje klantbeleving of productaanbod!

Uiteraard bouwen wij apps voor zowel iPhone/mobiel als voor iPad/tablet. Kom eens langs voor een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd om samen te werken? Stuur ons een bericht en we zullen het zo snel mogelijk beantwoorden!

Contact opnemen