Jouw MNL-taart

30

MEI, 2017

Feest
Taart
System4

Bij System4 houden we wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. In deze blogpost: een lekkere verrassing van het Jouw MNL-team omdat hun website live is gegaan.

De afgelopen maanden hebben onze developers hard gewerkt aan een speciaal project: Jouw MNL. Dit digitale radiostation voor muziekliefhebbers in Eindhoven en omgeving richt zich in het bijzonder op mensen met een beperking. Jouw MNL wil uitdragen dat iedereen erbij hoort. Zij willen hun doelgroep de kans geven om zelf radioprogramma’s te maken. Zo kunnen de luisteraars van het online radiostation in het programma ‘For Your Self’ zelf bepalen welke liedjes zij het liefst willen horen.

Feelgood radio
In die gedachte dat iedereen erbij hoort kan System4 zich helemaal vinden, dus gingen we graag voor deze klant aan de slag om een mooie website te creëren. Het eindresultaat is een responsive site waarop je live naar de feelgood radiozender kunt luisteren.

Een paar leuke features die we voor de website van Jouw MNL mochten maken: een ingebouwde radioplayer, het laatste nieuws over popsterren met links naar social media als YouTube en Instagram, een social button voor het Twitter-account van Jouw MNL en een poll.

En nu kunnen we dan eindelijk het resultaat laten zien. De website is live gegaan en wat zijn we trots!

2 keer chocoladetaart
Om de lancering van JouwMNL.nl samen met ons te vieren, lieten Patrick en Josje van Jouw MNL 2 prachtige taarten met hun logo bezorgen op ons kantoor. Zij verrasten ons met een heerlijke chocoladetaart, versierd met decoratie van nog meer chocola. Jummy!

Bedankt voor de lekkere taarten, Jouw MNL-team!

Nieuwsgierig geworden naar de website van Jouw MNL? Bekijk ‘m hier.

Doneer een taart

Ben je geïnteresseerd om taarten te doneren? Bekijk onze adres hier

Taart doneren