Hosting diensten

om online te scoren heeft u een goed onderkomen nodig

System4 biedt verschillende diensten en producten. Van domeinregistratie tot Hybrid Cloud. Veel maatwerk met altijd de beste oplossing voor uw situatie. Hieronder vindt u een overzicht. Heeft u vragen over de mogelijkheden die System4 kan bieden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Domeinregistratie

Wereldwijd zijn er ondertussen meer dan 300 verschillende domeinnaamextensies beschikbaar om te registreren, welke vrijwel allemaal bij System4 besteld kunnen worden.

Webhosting

Webhosting bij System4 biedt u vele voordelen. Naast een uitermate betrouwbaar en snel platform kan de webhosting gebruikt worden voor de meest uiteenlopende webapplicaties. Bij ieder webhostingpakket krijgt u gratis een .nl of .be domeinnaam en kunt u rekenen op onze uitstekende support.

WordPress Hosting

Het geoptimaliseerde WordPress platform van System4 biedt ongekende snelheid en veiligheid voor uw WordPress website. Kies voor een betrouwbaar, snel en veilig WordPress Optimized Hosting pakket van System4.

Reseller Hosting

Reseller Hosting van System4 geeft u de mogelijkheid om zonder zorgen en onder uw eigen naam webhosting te verkopen. Binnen ieder Reseller pakket kunt u eenvoudig hostingpakketten aanmaken voor u en uw klanten. De pakketten kennen een ongekende performance en stabiliteit waardoor u met een gerust gevoel uw diensten kunt leveren. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende support en gereduceerde tarieven voor domeinnaamregistraties.

Cloud Servers

U maakt websites, ontwikkelt software of u wilt (een gedeelte van) uw infrastructuur uit handen geven aan een gespecialiseerde organisatie? Dan zijn de Cloud Servers van System4 de ideale oplossing voor u. Wij bieden u een omgeving welke altijd en overal beschikbaar is (High Availability). Doordat er gebruik wordt gemaakt van unieke technologieën bieden onze Cloud Servers u een ongekende performance.

Dedicated Servers

Aan de basis van vele online oplossingen staan Dedicated Servers. De servers die System4 levert worden op maat samengesteld voor uw doelstellingen. De mogelijkheden met Dedicated Servers zijn daarom uitgebreid en uniek. Of u nu een Private Cloud wilt, een MySQL Load Balancing cluster of Dedicated Servers met Cloud Servers combineren, alles is mogelijk en in alle gevallen kunnen wij u uitgebreid adviseren.

Private Cloud

Een Private Cloud is een schaalbare omgeving die volledig en alleen tot uw beschikking staat. Op geen enkel punt worden resources gedeeld met andere gebruikers.

Hybrid Cloud

Een Hybrid Cloud is een geavanceerde oplossing waarbij verschillende diensten met elkaar worden gecombineerd om u het ultieme platform te bieden voor uw websites en applicaties. Door bijvoorbeeld Cloud Servers te combineren met Dedicated Servers kunt u ongekende snelheid en betrouwbaarheid creëren. Aangevuld met de service en support van System4 zijn de mogelijkheden eindeloos. System4 biedt voor ieder type applicatie en website een unieke oplossing.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd om samen te werken? Stuur ons een bericht en we zullen het zo snel mogelijk beantwoorden!

Contact opnemen