Het 2017 van System4

door | dec 15, 2017 | Nieuws

Met veel plezier kijken we terug op het jaar 2017. We hebben niet stilgezeten en zijn zelfs gegroeid. Het is een druk jaar geweest en we hebben aan vele leuke projecten mogen werken. Daarnaast hebben we ook interessante uitstapjes gemaakt en nieuwe collega’s verwelkomt in ons team. We nemen je in dit artikel mee door het 2017 van System4.

We hebben de hoogtepunten uit ons 2017 per maand onder elkaar gezet. Aan welke projecten zijn we begonnen, wat hebben we met elkaar meegemaakt en wat verwachten we van 2018? Lees snel verder.

 

System4

“System4 is gegroeid en die lijn zetten we graag door.”

Januari:

2017 begon voor System4 met twee nieuwe developers die in dienst traden. Samen met onze andere developers werden zij direct ingezet voor projecten voor o.a. AT5, RTVNH, BVA auctions, Arvato en Wolters Kluwer.

Maart:

De World Hosting Days zijn dit jaar niet zonder System4 voorbij gegaan. In het Duitse Rust waren onze collega’s aanwezig in het grootste pretpark van Duitsland, het Europa-park. Eindeloos ritjes maken in de achtbaan, een inspirerende presentatie van ‘het zeilmeisje’ Laura Dekker en verhalen van innovatieve bedrijven zorgden voor een leerzaam personeelsuitje.

Deze maand is ook een van onze Magento developers begonnen aan een project van PON bicycles. Waarbij de Magento shop van Gazelle werd ondersteund.

Mei:

System4 begon het jaar hard op zoek naar een grotere kantoorruimte. Begin mei konden we met trots melden dat we het kantoor aan de Rembrandtlaan verruilden voor de Doornhoek in Veghel. Met de nieuwe aanwinsten in ons team was deze verhuizing een aangename verandering. Voor een kleine online tour, bekijk ons blogbericht over de verhuizing.

Juni:

Een terugkerend fenomeen op de System4 werkvloer werd geïntroduceerd. Op een zonnige zomer dag kwam iedereen bij elkaar om gezamenlijk te barbecueën, maar ook om onze developerskills te tonen. Er werd samengewerkt om een ‘breakout game’ te maken. Gezelligheid en samenwerking staan centraal bij System4 en daar was deze dag een bewijs van.

In deze zomer is ook een van onze developers begonnen aan een .Net project bij Provincie Gelderland.

Augustus:

In augustus kwam System4 naar buiten met zijn nieuwe label, namelijk Creative Studio. Het nieuwe creatieve broertje van System4 richt zich op de online marketing van klanten. System4 heeft vele mooie webshops en websites mogen maken en wil met Creative Studio een stapje verder in het proces naar een succesvolle website zetten.

September:

System4 introduceerde zijn nieuwe product: de WordPress update service. Een website zou maandelijks een grote controle moeten krijgen. Onze kennis in het up-to-date houden van WordPress websites willen we inzetten om klanten te ondersteunen in het updaten van hun websites. De update service werd hiervoor in het leven geroepen. Een dienst die jouw website in de gaten houdt en up-to-date houdt, zodat het beveiligd, gebruiksvriendelijk en actueel blijft.

In diezelfde maand is System4 aanwezig geweest op de tweede WHD van het jaar, in Las Vegas! Een uniek uitstapje voor onze medewerkers om een week naar de grote Amerikaans stad te gaan. Twee dagen daarvan stonden in het teken van de leerzame Hosting Days.

Koffie

November:

Onze developers komen in veel projecten terecht waar de Scrum-methode wordt toegepast. Zaterdag 18 november stond bij System4 in het teken van een dag vullende presentatie over Scrum. Het zorgde voor een opfriscursus bij onze developers, maar zo kwamen we ook tot nieuwe inzichten. Het zorgde voor een informatieve en leerzame dag voor alle medewerkers van System4.

Voor de grote Veghelse supermarkt Jumbo is deze maand ook een van onze developers gestart voor het mobile responsive maken van de Jumbo webshop.

December:

Hoe kan Sinterklaas nu beter gevierd worden dan met een gameavond? De avond nadat Sinterklaas zijn pakjes in Nederland had afgeleverd daagden wij elkaar uit in verschillende games. Sinterklaas had ook nog een verrassing voor ons achtergelaten.

System4 is dit jaar gegroeid met vier medewerkers en er komt nog een vijfde aan. Deze lijn wil System4 doorzetten. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden met programmeertalent. In 2018 verwachten we nog verder te groeien en voor uitdagende projecten aan de slag te gaan. Wil je in 2018 met ons samenwerken of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Neem contact met ons op. Dan kunnen we samen een prachtig 2018 meemaken!

Hoe heb je onze samenwerking in 2017 ervaren? We horen ook graag wat we beter konden doen of juist wat echt top was.

Iedereen alvast een fijne jaarwisseling gewenst en we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!