EEN VERHUIZING WAAR JE JE VINGERS BIJ AFLIKT…

door | feb 23, 2022 | Blog, Uitgelicht

Sinds eind 2020 is System4 verhuisd van Veghel naar de Sint Janstraat 48 in Uden. In Veghel groeiden we een beetje uit onze jas en de eigenaren hadden plannen die ze in Uden direct konden verwezenlijken. Plannen die op het eerst gezicht misschien een beetje apart lijken, maar die in de praktijk beter uitpakten dan iedereen had kunnen denken.

Wat is namelijk het geval? In Uden betrokken we de bovenverdieping van een aantal horecagelegenheden. Een restaurant, een café en een evenementenlocatie in één. De eerste twee functioneren ‘normaal’, maar met de laatste gaan we iets spannend doen. 

Overdag gaan we die ruimte namelijk gebruiken als flexwerkplek voor onze eigen medewerkers. Die kunnen kiezen voor hybride werken: soms bij de klant op locatie, vanuit huis of vanuit ons eigen kantoor. Dat vraagt om flexibele werkplekken. Daarvoor hebben we een architectenbureau in de arm genomen die samen met ons gaan kijken hoe we de beschikbare ruimtes zo efficiënt en mooi mogelijk kunnen gaan inzetten zonder in te boeten op de praktische mogelijkheden die ze nodig hebben. Dus overdag werkplek, en ‘s avonds een locatie voor recepties, presentaties of gewoon een leuk feest. 

Maar een niet te onderschatten bijkomend voordeel is dat er elke dag koks aanwezig zijn die onze lunch verzorgen. En dat is vinger likkend lekker zoals uit onderstaande collage blijkt…

Collage van lunchgerechten System4

Wat eten we vandaag?

Maar de lunch is niet het enige secundaire arbeidsvoorwaarde die niemand kan overtreffen!

Elke donderdag mag iedereen aanschuiven voor het gezamenlijke diner; of je nu bij de klant, thuis of op kantoor werkt. Dat is goed voor de onderlinge band, de samenhorigheid; maar eerst en vooral erg gezellig en lekker.

Wil je ook ontdekken wat er op de kaart staat? Kijk dan snel bij onze vacatures en wie weet kun je binnenkort zelf ook aanschuiven…