Gemakkelijk een origineel CV

 

door | feb 15, 2018 | Blog

Bij System4 zien we veel verschillende CV’s verschijnen. De meeste in Word opgemaakt en netjes onder elkaar de werkervaring die je hebt opgedaan. We zien echter ook dat sommigen essentiële informatie achterwege laten. Zoals je contactgegevens, technieken waar je mee hebt gewerkt en een beschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden.

Vroeger kon je nog bij een sollicitatie aankomen met een geprint A4’tje met het standaard lettertype. Die tijden zijn toch wel voorbij. Jouw CV moet toch iets origineels hebben om zich van de andere sollicitanten te onderscheiden. Sollicitanten worden steeds creatiever en steken veel tijd in het personaliseren van het CV. Ben je minder creatief of heb je daar geen tijd voor? Chrome heeft een handige extensie om een CV professioneel en overzichtelijk uit te draaien: Ceev.

 

Gemakkelijk een origineel CV-2

“Gemakkelijk een origineel CV op basis van je LinkedIn-profiel.”

Gemakkelijk een origineel CV-2

LinkedIn profiel updaten

Voor de werkgever is het altijd belangrijk om je social media te kunnen screenen voor een eerste indruk. Dit gebeurt meestal op LinkedIn. Hier heb je immers een professioneel profiel gemaakt waar in beschreven staat wat je kan, doet en wilt bereiken. Toch? De extensie Ceev maakt op basis van jouw LinkedIn een net CV aan. Zorg voor het gebruik van deze handige extensie dat jouw LinkedIn volledig is ingevuld.

Gratis en gemakkelijk

De Chrome-extensie Ceev kun je hier gratis downloaden. De extensie laat je je profiel op LinkedIn moeiteloos omzetten in een CV die je kunt opslaan en bij de potentiële werkgever achter kunt laten. Je kunt uit verschillende templates kiezen, daarnaast kun je ook de kleursamenstelling, paginagrootte en lettertypes veranderen. Vele mogelijkheden dus, waardoor de kans groot is dat je er een unieke en gepersonaliseerd CV van kan maken. Als je jouw LinkedIn profiel goed hebt bijgewerkt doet Ceev al het werk voor jou. Handig, toch?

Origineel

LinkedIn heeft ook een lijst met je werkzaamheden te downloaden, maar dat is wel een erg standaard uitdraai van jouw CV. Bij sollicitaties is het natuurlijk belangrijk om op te vallen en jouw toegevoegde waarde aan te geven. Dat gaat minder gemakkelijk lukken met een standaard CV van LinkedIn. Daarentegen heeft LinkedIn natuurlijk wel de informatie die een werkgever van je wil hebben. Heb je enkele informatie verborgen of niet toegevoegd aan je profiel. Kun je altijd nog deze informatie in het document toepassen in Ceev.

Bekijk ook onderstaande video over hoe de extensie werkt.

En als je dan toch zo’n indrukwekkend CV hebt gemaakt. Bekijk dan ook onze vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw programmeer talent. Kom eens langs voor een kopje koffie!