Dubbele feesttaart

30

MEI, 2017

Feest
Taart
System4

Bij System4 houden we wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. In deze blogpost maar liefst twee taartenfeestjes. We vierden de verjaardag van Sayonara en de verhuizing van Nathalie met Bossche bollen en natuurlijk taart.

De laatste tijd gebeurt er veel bij System4. Eerder deze maand zijn we verhuisd naar een prachtig nieuw kantoorpand. Hier werken we iedere dag met veel plezier aan leuke projecten voor onze klanten. Genoeg te vieren dus!

Natuurlijk vinden we het niet alleen belangrijk dat het goed gaat met System4, maar ook met de mensen die bij ons werken. Dus als zij iets te vieren hebben, doen wij allemaal gezellig mee.

Feest voor twee
Dubbel feest deze keer. Twee medewerkers uit het System4-team wilden samen met hun collega’s stilstaan bij een belangrijk moment in hun leven. Projectmanager/Designer Sayonara moest nog trakteren voor haar verjaardag op 26 mei. Voor Nathalie van Administratie & Marketing was haar verhuizing naar een gloednieuw appartement reden voor een feestje. En – je voelt ‘m al aankomen – daar hoort traditiegetrouw taart bij.

Let’s celebrate
Sayonara en Nathalie namen voor hun collega’s Bossche bollen en taarten mee naar kantoor. Op het menu stonden twee heerlijke exemplaren: een appeltaart en een aardbeienvlaai.

Ter gelegenheid van de verjaardag van Sayonara en de verhuizing van Nathalie hielden we een gezellige mini party. We hebben met z’n allen genoten van het lekkere gebak.

Net op het moment dat we met de System4-club aan de taartpunten zaten, gebeurde er iets grappigs. Ineens was daar een bezorger met nog eens twee taarten! Wil je weten van wie deze donaties zijn? Lees meer in onze volgende blog.

Doneer een taart

Wil je onze dag helemaal goed maken? Verras ons en doneer! Klik op de Doneer-button voor het adres van System4.

Taart doneren