Onze diensten

Dit is waar wij goed in zijn

Website Development

System4 ontwikkelt samen met haar klanten professionele websites, webshops en online applicaties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van bestaande open source tools en veel gebruikte framewerken. System4 werkt veelvuldig met systemen als WordPress, Magento en CS-cart.

Mobile Development

Een app kan ontwikkeld worden om uiteenlopende redenen, zoals kostenbesparing, klantbeleving of gewoon voor de fun. Wij bouwen zowel voor iOS, Android en Windows. Maak snel een afspraak om te kijken hoe voordelig System4 een app voor jou kan maken.

Hostingdiensten

Om online te scoren heb je een goed onderkomen nodig. System4 biedt hosting op ultrasnelle, geoptimaliseerde SSD-servers met een uptime van minimaal 99,8 procent, zodat je klanten nooit iets missen. Ben je voor je inkomen afhankelijk van jouw website, dan bieden wij hier cluster- en high availability-oplossingen voor.

Servermanagement

Beschik je over eigen servers of VPS-en, dan moeten deze regelmatig worden geoptimaliseerd en geüpdatet. System4 heeft abonnementen ontwikkeld die jouw server in absolute topconditie houden en 24 uur per dag bewaken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

SSL-certificaat

Wanneer een website geen beveiligde verbinding maakt met het internet via ‘HTTPs’ kan het zijn dat de webpagina gezien wordt als niet veilig. Dit kan resulteren in een daling van ranking in de Google-zoekmachine en van het aantal bezoekers. Vooral voor webshops en websites die persoonsgegevens opslaan, raden wij aan om HTTPs te gebruiken.

WordPress update service

Een website moet altijd up-to-date zijn om aanvallen van buitenaf te voorkomen. System4 zorgt dat jouw WordPress website beveiligd en snel blijft. Daarnaast kun je op ondersteuning van onze WordPress-experts rekenen. Wij zullen jouw website technisch beheren, door de juiste updates en plugins te installeren. Jouw WordPress website is bij ons in goede handen.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.

Contact opnemen