5 redenen waarom jij developer voor ons wil worden

8

JUNI, 2017

Werken bij System4
Programmeren
Developers gezocht

System4 is een hippe, jonge en ambitieuze organisatie in Veghel met een passie voor programmeren en een team van talentvolle mensen. We groeien hard en zijn gek op ons vak. Vanwege onze groei zijn we altijd op zoek naar developers om ons team van vakidioten te versterken.

Bij System4 ga je aan de slag met de leukste opdrachten in de IT. We bieden veel mogelijkheden om opdrachten voor ons uit te voeren: van freelance tot detachering. Je kan bij ons op kantoor werken, maar ook op locatie bij onze klanten. Op onze vacaturepagina lees je wat je voor ons kan doen.

Foto door Sayonara

We nodigen je van harte uit om te laten zien wat jij in huis hebt. 5 redenen waarom jij wil werken voor System4:

1.
System4 heeft veel leuke opdrachten voor vooraanstaande bedrijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van BVA Auctions, AT5 en Vakantieveilingen? Bij ons krijg jij ook de kans om te werken aan de leukste projecten voor toonaangevende opdrachtgevers.

2.
Voor werk wat je gedaan hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk beloond worden. Dat begrijpen we. Binnen een week kunnen wij de betaling van je gewerkte uren al in orde maken.

3.
Bij ons zit je nergens aan vast en werk je zoals jij dat wenst. Je komt niet in loondienst, maar hebt wel de mogelijkheid om bijvoorbeeld freelance of op detacheringsbasis voor ons te werken. Ben je een startende ondernemer en vind je het lastig om je eigen bedrijf te starten? Wij helpen je graag! System4 biedt ook payrolling services.

4.
Het motto ‘Work hard, play hard’ geldt zeker voor System4. We vinden het belangrijk dat iedereen die voor ons werkt het goed heeft en ondernemen daarom graag samen activiteiten. Zo komen we maandelijks bij elkaar om het laatste nieuws uit te wisselen onder het genot van pizza. Daarnaast organiseren we leuke events, zoals hackathons.

5.
Als voormalig webbureau, begonnen in 2003, weten we waar we het over hebben. Bij ons krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen en kennis te delen met ons team van mensen die net als jij een liefde voor het IT-vak hebben.

Wil je aan de slag voor System4? Bekijk dan onze vacaturepagina en laat je cv achter.