Developer worden bij System4?

System4 is altijd op zoek naar nieuwe teamleden die onze passie delen. Ben jij gek op development en zoek je een werkgever die met je meedenkt en jou laat ontwikkelen zoals je zelf wilt?

Gepassioneerd aan de slag

Ben jij een gepassioneerde developer die het liefst de hele dag in de code zit? Wij wel. En als jij dat ook bent dan ben jij een geschikte nieuwe collega. Herken jij je ook in de volgende punten?:

Teamspeler

Ons team en onze collega’s zijn een hecht team. Jij werkt graag met anderen samen en bent graag onderdeel van een hecht team.

Flexibel inzetbaar

Bij opdrachtgevers werk je zowel vanuit ons kantoor in Veghel als op locatie bij de klant. Jij bent flexibel in je werk en kan overal presteren.

Op zoek naar uitdaging

Jij loopt warm van nieuwe technieken en uitdagende projecten die jou op de proef stellen. Een echte doorzetter.

Taartliefhebber

Niet alleen taart hoor, maar wij zijn wel bourgondisch. We houden van eten en het vieren van successen, jij ook?

Werken bij System4

Waar kom je in terecht? In een team van echte vakidioten. We zijn een groep developers die gepassioneerd aan de slag gaan met de uitdagendste en de meest vernieuwende opdrachten. Bij System4 luisteren we naar jou en maken we leuke uitjes.

Ruimte voor ontwikkeling

We zijn natuurlijk op zoek naar werknemers die voor ons werken, maar wij werken ook graag aan jouw groei en ontwikkeling.

Vrijheid voor jezelf

Bij System4 krijg je de vrijheid om aan de slag te gaan zoals je dat zelf wil. Alles is bespreekbaar. We hebben graag dat jij je thuis en op je gemak voelt.

Geen recruitmentbureau

Bij ons kom je terecht in een echt team van developers. Geen recruiters die achter je broek aan zitten, maar een gezellig team dat voor jou op zoek gaat naar de passende uitdagende opdrachten.

Waardering voor je werk

System4 is trots op haar collega’s en afgeronde projecten. We willen elk succes vieren. Heb je daar een belangrijk aandeel in? Dan dragen we je op handen en voeten.

Passie voor development

We zijn gek op development. Het liefst werken we dag en nacht aan uitdagende projecten. Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt en werken altijd met een lach.

Uitjes met het team

Gezelligheid staat boven alles bij ons. Omdat we elkaar niet alle dagen op het kantoor zien, organiseren we graag gezellige uitjes met het team. Zoals een trip naar Las Vegas, de World Hosting Days, een Hackathon of gameavond.

Dit is ons team

Waar kom je in terecht? In een team van echte vakidioten.

CV uploaden

System4 is altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze passie delen. Kom jij ons team versterken en samen de mooiste producten ontwikkelen? Laat je CV achter. Dan nemen we contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tot snel!

Onze vacatures

DEVELOPER

PHP Developer

Weet jij de weg aan de achterkant op complexe sites?

DEVELOPER

.NET Developer

Ben jij niet bang om te werken met complexe software?

DEVELOPER

Frontend Developer

Raak jij enthousiast van innovatieve technologieën?

Met de volgende klanten hebben wij al succesvol samengewerkt.

Kom je bij ons op de koffie?

In het Brabantse Veghel staat de deur altijd open. Kom langs, dan drinken we samen een bakje koffie. Neem jij de worstenbroodjes mee?