WordPress expert gezocht?

System4 heeft de ideale WordPress expert voor jouw bedrijf.
Onze ervaren developers hebben gemiddeld 5 jaar relevante werkervaring en zijn al inzetbaar vanaf 65 euro per uur.

JavaScript

Wat is WordPress

WordPress is een CMS (Content Management System) waarmee websites kunnen worden ingericht en worden onderhouden. Doormiddel van plugins en thema’s kan er op een makkelijke manier zeer professionele sites gemaakt worden.
Wordpress wordt door veel bedrijven gebruikt omdat het zeer veelzijdig is. Bijna alles is mogelijk met WordPress, daarom is WordPress geschikt voor bijna ieder bedrijf. WordPress is enorm flexibel, krachtig, snel en innovatief

Jouw opdracht in goede handen

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van Javascript?

Plugins op maat

Plugins zijn functies en features die toe te voegen zijn aan uw WordPress site. Er zijn veel plugins waar je uit kunt kiezen, maar ben je net opzoek naar die ene functionaliteit waar geen plugin beschikbaar voor is? Geen nood, onze developers kunnen unieke plugins voor je schrijven, speciaal afgestemd op uw wensen.

Maken van WordPress sites

Heb je geen zin, tijd of kennis om uw eigen WordPress site te bouwen? Onze developers nemen graag deze last van je over. Onze ervaren WordPress developers hebben al meerdere maatwerk WordPress websites gebouwd en staan te popelen om ook voor jou een perfecte site te bouwen.

Wordpress sites onderhouden

Je wilt natuurlijk dat je site altijd in de lucht blijft. Onze developers van system4 zorgen ervoor dat je site altijd blijft draaien. Ook zorgen we ervoor dat je site goed beveiligd is en dat ook blijft. Onze ervaren developers zullen ervoor zorgen dat de website op een goede manier onderhouden wordt.

Stappenplan

In 4 stappen aan de slag!

1: Jij zoekt een developer

2: Maak kennis met onze developers

3: Eerlijk en flexibel contract

4: We gaan aan de slag

Wij werken o.a. voor


Jumbo
Skyradio
NHAT5
Radioveronica
Reisburodewit
Ticketcatcher
Baxshop
Kerstmarkten
Marielle Appeldoorn

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl