WordPress expert gezocht?

System4 heeft de ideale WordPress expert voor jouw bedrijf.
Onze ervaren developers hebben gemiddeld 5 jaar relevante werkervaring en zijn al inzetbaar vanaf 65 euro per uur.

Het logo van WordPress. Het logo heeft de kleur blauw

 

Wat is WordPress (in het kort)?

WordPress is een CMS (Content Management System) waarmee websites kunnen worden ingericht en worden onderhouden. Doormiddel van plugins en thema’s kan er op een makkelijke manier zeer professionele sites gemaakt worden.
Wordpress wordt door veel bedrijven gebruikt omdat het zeer veelzijdig is. Bijna alles is mogelijk met WordPress, daarom is WordPress geschikt voor bijna ieder bedrijf. WordPress is enorm flexibel, krachtig, snel en innovatief.

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van WordPress?

Plugins op maat

Plugins zijn functies en features die toe te voegen zijn aan uw WordPress site. Er zijn veel plugins waar je uit kunt kiezen, maar ben je net opzoek naar die ene functionaliteit waar geen plugin beschikbaar voor is? Geen nood, onze developers kunnen unieke plugins voor je schrijven, speciaal afgestemd op uw wensen.

Maken van WordPress sites

Heb je geen zin, tijd of kennis om uw eigen WordPress site te bouwen? Onze developers nemen graag deze last van je over. Onze ervaren WordPress developers hebben al meerdere maatwerk WordPress websites gebouwd en staan te popelen om ook voor jou een perfecte site te bouwen.

Wordpress sites onderhouden

Je wilt natuurlijk dat je site altijd in de lucht blijft. Onze developers van system4 zorgen ervoor dat je site altijd blijft draaien. Ook zorgen we ervoor dat je site goed beveiligd is en dat ook blijft. Onze ervaren developers zullen ervoor zorgen dat de website op een goede manier onderhouden wordt.

Wordpress Thema maken

WordPress heeft duizenden thema’s waar je als bedrijf uit kan kiezen. Zit het perfecte thema voor je bedrijf er niet tussen? Geen probleem! Onze developers zijn gespecialiseerd in het maken van unieke thema’s voor uw bedrijf.

SEO-optimalisatie

Een mooie site moet natuurlijk gezien worden. Door het toepassen van SEO zorgen we ervoor dat je site zo hoog mogelijk komt te staan in Google. Dit doet onze developer door de site te optimaliseren. Hierdoor zal Google de site hoger in de zoekresultaten zetten.

In 4 stappen aan de slag!

 

U

1 Jij zoekt een developer

N

2 Maak kennis met onze developers

3 Eerlijk en flexibel contract

4 Aan de slag

 

Nieuwsgierig naar onze WordPress developers?

 

Neem contact met ons op en ontvang direct een CV

 

Kenmerken van System4 developers

 

✅ Enorm flexibel

✅ Krachtig

✅ Snel

✅ Innovatief

Waar vind je ons?

System4 B.V.
Doornhoek 3745b
5465 TA Veghel, Nederland
Telefoon: 0413-319444

Kom je bij ons op de koffie?

In het Brabantse Veghel staat de deur altijd open. Kom langs, dan drinken we samen een bakje koffie. Neem jij de worstenbroodjes mee?

Elke werkdag van 9:00 t/m 17:30