Vue.js expert gezocht?

Wij van System4 hebben de ideale kandidaten voor jouw Vue.js opdracht.
Onze developers zijn inzetbaar vanaf 65 euro per uur.

JavaScript

Vue.js: ideaal om user interfaces te bouwen.

Vue.js is een open-source JavaScript framework dat voornamelijk wordt gebruikt om user interfaces te bouwen. Vue.js wordt voornamelijk gebruikt bij SPA, Single-Page Applications. Het framework is erg klein (18-21KB) hierdoor is het snel te downloaden. Vue.js kan worden geïntegreerd met bestaande webapplicaties. Dit komt omdat Vue.js is gebaseerd op JavaScript. Ook is het gemakkelijk te begrijpen framework waardoor iedereen er mee uit de voeten kan.

Jouw opdracht in goede handen

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van Javascript?

Ontwikkelen

Wil je een Single-Page applicatie hebben voor op je website? Onze ervaren developers van System4 kunnen dit voor je bouwen. Wij luisteren naar je specifieke wensen en bouwen daar een applicatie omheen.

Migratie

Maak je nu gebruik van een website gebaseerd op ander framework dan Vue.js? Maar zou je graag willen overstappen naar het framework van Vue.js? Geen probleem, wij weten als een van de beste hoe wij dat kunnen realiseren en uitvoeren.

Integratie

Is je website gebouwd in Javascript maar je wilt graag functies toevoegen op basis van het Vue.js framework? Dat kan, developers van System4 kunnen in een Vue geschreven applicatie integreren in je bestaande website. Ook als je website in een ander framework is geschreven.

Stappenplan

In 4 stappen aan de slag!

1: Jij zoekt een developer

2: Maak kennis met onze developers

3: Eerlijk en flexibel contract

4: We gaan aan de slag

Wij werken o.a. voor


Jumbo
Skyradio
NHAT5
Radioveronica
Reisburodewit
Ticketcatcher
Baxshop
Kerstmarkten
Marielle Appeldoorn

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl