React developer Nodig?

Bij System4 zijn direct specialisten op het gebied van React.JS beschikbaaR

JavaScript

React: een JavaScript library

React (ook wel React.js of ReactJS) is een JavaScript library. In 2011 werd React door Facebook ontwikkeld. In eerste instantie werd het alleen intern gebruikt voor het Instagramplatform en Facebook zelf. Het doel van React was om de code van grote webapplicaties beter beheersbaar te maken.

In 2013 maakte Facebook het framework publiek toegankelijk door er een opensourceproject van te maken. Sindsdien groeit het gebruik van React elk jaar en wordt het inmmidels door meer dan een miljoen websites gebruikt. Grote namen zijn Airbnb, Netflix en Uber.

Jouw opdracht in goede handen

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van React.js?

Ontwikkelen

Op zoek naar een webapplicatie in React.js? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen de perfecte applicatie die past bij jouw wensen.

Integratie

Wil je functionaliteiten van React toevoegen aan jouw website? Onze developers kunnen deze integratie voor je regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Advies

Vragen over hoe React toegepast kan worden? Onze developers staan je graag te woord over de mogelijkheden die dit JavaScript framework biedt. 

Stappenplan

In 4 stappen aan de slag!

1: Jij zoekt een developer

2: Maak kennis met onze developers

3: Eerlijk en flexibel contract

4: We gaan aan de slag

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl