Ervaren developer gespecialiseerd in Magnento nodig? Wij hebben ze!

Wij van System4 hebben de ideale kandidaten voor jouw Magento opdracht.
Onze developers zijn inzetbaar vanaf 65 euro per uur.

Het logo van Magento. De kleur van het logo is rood.

Magento: het e-commerce platform van het moment.

Het Magento e-commerce platform wordt ondertussen al door meer dan 250.000 handelaars gebruikt om hun webshop op te zetten. Magento heeft hierdoor een marktaandeel van 29,1 procent onder de e-commerce platformen. Er zijn twee versies van Magento beschikbaar; Magento Open Source en Magento Commerce (On-Premises). Magento Open Source is gebouwd in PHP en is open source. Deze versie is gratis te gebruiken.  Magento Commerce (On-Premises) is de betaalde versie van de software. Deze versie is voornamelijk gericht op grote e-commerce bedrijven die ondersteuning nodig hebben. Ook heeft deze versie meer functionaliteiten.

In 2015 is Magento 2.0 uitgerold. Magento 2.0 zorgt ervoor dat de user experience verbeterd kan worden. Dit wordt gerealiseerd door een sneller navigatie en handigere conversietechnieken. Verder beschikt Magento 2.0 over Model–view–viewmodel. Ook kan op dezelfde hardware meer orders worden verwerkt met Magento 2.0

 

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van Magento?

Een Magento webshop

Onze ervaren developers helpen je graag bij het creëren van je perfecte webshop. Naast het ondersteunen en ontwikkelen van Magento webshops zijn onze developers ook gespecialiseerd met Magento Multi-store.

Extensies kiezen en installeren

Je kunt verschillende extensies toevoegen aan Magento. Niet alle extensies werken even goed. Gelukkig weten onze developers wat de beste extensies zijn en welke het best passen bij jouw wensen en behoeften. Na het kiezen van de juiste extensies zullen onze developers deze ook installeren.

Extensies creëren

Heeft u een idee voor een extensie maar is deze niet beschikbaar? Onze developers zijn in staat om zelf extensies te creëren op basis van uw wensen en behoeften.

Onderhoud

Een webshop zorgt voor omzet, daarom is het belangrijk dat de webshop ten alle tijden online blijft. Onze developers van System 4 zorgen ervoor dat je webshop bereikbaar en altijd online is. Ook staan onze developers klaar om problemen met uw site op te lossen. Hierdoor hoef je nooit meer omzet mis te lopen.

Site optimalisatie

Een webshop moet natuurlijk wel snel en goed functioneren. Onze developers creëren een snelwerkende site door het opschonen van codes en plugins. Hierdoor komt de webshop hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te staan. Hierdoor wordt je webshop sneller en meer bezocht.

In 4 stappen aan de slag!

 

U

1 Jij zoekt een developer

N

2 Maak kennis met onze developers

3 Eerlijk en flexibel contract

4 Aan de slag

 

Nieuwsgierig naar onze Magento developers?

 

Neem contact met ons op en ontvang direct een CV

 

Kenmerken van System4 developers

 

✅ Enorm flexibel

✅ Krachtig

✅ Snel

✅ Innovatief

Waar vind je ons?

System4 B.V.
Doornhoek 3745b
5465 TA Veghel, Nederland
Telefoon: 0413-319444

Kom je bij ons op de koffie?

In het Brabantse Veghel staat de deur altijd open. Kom langs, dan drinken we samen een bakje koffie. Neem jij de worstenbroodjes mee?

Elke werkdag van 9:00 t/m 17:30